Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kamasz gyerekeid összeköltözés után nagyon undokul, gyűlölettel viselkednének az amúgy tündéri kedves, jóindulatú pároddal a gyerekek miatt szakítanál a pároddal?
Nem.
Nem ülök fel manipulációnak, hogy egész életemben rajtuk kívül boldogságom, életem ne lehessen és kizárólagosan őket szolgáljam.
Pláne kamaszok már élik a saját életüket.
Biztosan nem.
"Nem ülök fel manipulációnak, hogy egész életemben rajtuk kívül boldogságom, életem ne lehessen és kizárólagosan őket szolgáljam."
Jézusom ! Beteg vagy !
Beteg vagyok?
Mert szerinted ha a gyereked undok és szakításra akar kényszeríteni "az amúgy tündéri kedves, jóindulatú pároddal", az neked mi? Gyermeki szeretet?
Pszichologiailag az apjukat árulnák el ha csak ugy elfogadnának mást
Egy gyereknek ez szembemegy a lelkével.
Pszichologus talan tudna mondani rá vmit hogyan kell kezelni a kamaszok lelkét
5#
Nyugodj mar meg te buta masodik feleseg! Ne itt vergodj!
Ismerjük egymást, kedves 7-es?
Első feleség vagyok. A férjem exe nem volt a felesége, neki 2 gyereke, nekem 1.
Fel se merült ilyen, hogy a gyerekeink - a 3-ból 2 már kamasz és ők velünk is élnek, egy az enyém, egy a férjem gyereke - random szét akartak volna minket szedni, mert csak. Ha felmerült volna sem dobjuk el egymást nyilván, ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!