Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párod épp beteg lenne és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod épp beteg lenne és nem jutna el a mosdóig, mérges lennél rá?

Figyelt kérdés
Igazából velem megesett, mert beteg lettem és egész éjszaka rohantam a wc-re, de az utolsónál nem ébredtem fel és bement az ágyba. Azóta bnkózik velem, meg tök mérges. Oké, én is mérges vagyok magamra, de nem tehetek róla.
2022. okt. 9. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen, gusztustalan vagy.
2022. okt. 9. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Hat ha ezert merges lett jobb volna szerintem ennek a kapcsolatnak meg most veget vetni. Ha most nem tamogat szerintem a kovi 40 evben mi lesz?
2022. okt. 9. 19:09
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy. Engem a (mostmar) barátom vitt haza amikor egy egyetemi paintball után elajultam, majd ahogy hazaertunk olyan hanyingerem lett majdnem én se jutottam el a mosdóba, persze ő ott volt, utána 2 napig nala aludtam mikor meg együtt sem voltunk😅
2022. okt. 9. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt mutatkozik meg, hogy ki az, aki szeret, és ki az, aki csak d*gni szeret veled.

Mi az, hogy egy betegség miatt bunkózik, meg haragszik? Az ilyen nem ép elméjű. Én ezek után biztos, hogy átgondolnám, hogy egy ilyen taplóval akarok-e járni.

Bár ha te is mérges vagy magadra, egy pszichológus neked sem ártana.

2022. okt. 10. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Meggyógyulnék és dobnám. Röviden.
2022. okt. 10. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem kellene bunkóznia, de ezért még nem kell azonnal dobni, maradjunk már a realitás talaján.

Feltehetően jobban undorodik ettől a dologtól, mint az átlag.

Ha ez volt eddig a legnagyobb problémátok beszéljétek meg és felejtsd el, legközelebb majd biztosan másképpen reagálja le.

2022. okt. 10. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!