Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak nagyon mérges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nagyon mérges vagyok a barátomra? Hogy adjam vissza ezt neki?

Figyelt kérdés
Bele rúgott a macskamba azt hitte hogy nem látom. Tudja mennyire szeretem imádom azt a macskát erre ezt csinálja 1 órát sírtam mert féltem hogy valami baja lesz. Ő ideges volt a macska meg oda ment hozzá nyavogott mert éhes volt mondtam etesse meg amíg fürdök..
2020. ápr. 19. 21:53
1 2
 1/19 Gyakori Válaszoló ***** válasza:
90%
Hagyd el! Később az agressziója még ellened is fordulhat.
2020. ápr. 19. 21:55
 2/19 anonim ***** válasza:
4%
Megérdemelte a macska. Nem lesz semmi baja, ha odébb rúgja valaki.
2020. ápr. 19. 21:56
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd el. Mit csinálhatnál mást.
2020. ápr. 19. 21:56
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Én nem mérges lennék hanem kilépnék a kapcsolatból. Milyen ember aki egy ártatlan és védtelen élőlénybe belerúg vagy bármilyen módon fájdalmat okoz neki?

Aki szerint ez rendben van azzal valami fejben nincs rendben.

Gondolj bele mit művelhet szegénnyel mikor nem látod.

2020. ápr. 19. 21:59
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Máskor is meg fogja ezt tenni.

Az állatok bántása abszolút kizáró ok nálam, a helyedben kidobnám.

2020. ápr. 19. 22:00
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Idegbeteg ember, aki szándékosan csinál ilyet. Később nálad is fog csattanni a pofon.
2020. ápr. 19. 22:00
 7/19 anonim ***** válasza:
14%
Leírhattad volna normálisan is hogy mi a fsz történt pontosan! Sokféleképpen történhetett, engem is bsztatott már pitsa azzal hogy rugdosom a macskáját, közben pedig csak lebillemtettem magamról, mert rajtam mászkált éjszaka...
2020. ápr. 19. 22:03
 8/19 anonim ***** válasza:
16%

Egy aljas szemétláda a pasid, hogy tehette azt a macskával? Ez egy szemétláda, féreg!

Remélem egy bulin egyszer annyira részeg lesz, hogy megdugatja magát egy kigyúrt néger pasival, aztán 1 hétig lábra sem tud majd álni.

Hagyd el, mert ha nem, te is bűnös leszel.

Amit tett, az megbocsáthatlan!

Még így olvasva is felzaklatott a dolog.

2020. ápr. 19. 22:12
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
egyre hülyébbek az emberek
2020. ápr. 19. 22:13
 10/19 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts vele, ilyen agresszív pasikkal nem érdemes kezdeni, hacsak nem fogod élvezni ha majd téged is ver.
2020. ápr. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!