Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges a barátomra?
Fél éve vagyunk együtt.
Ő mindig a nepszerűbbek közé tartozott sok lány barátja van akik... hm hát nem megfelelően viselkednek ertsd mindenkire ramasznak hetente valtjak a lasijukat es mindenkit kibeszelnek.
A baratom megkerdezte h nem akarok e otaludni valamelyikojuknel. Mert hogy o ott alszik. Nyilvan a tobbiek is ott lesznek. Es hat en nem erek ra de szerintetek ez igy nem ciki? O lesz egyeduli fiu... 16 eves
A pasid egy méretes fsz téged pedig full h_ülyére vesz...Mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket...a csajokon meg meg sem lepődök hiszen ribizlik...Nem vagy ott így nem tudod mit csinálnak majd és valószínűleg ők sem mondják el...Nem akarok egyből rosszat mondani de voltam már ilyen "ott alszok mert bla,bla" szituációban és annak nem alvás volt a vége!
A kérdésre válaszolva pedig: Igen, jogosan vagy mérges!! Én a helyedben nem csak mérges lennék!!
Mennyi agyiszakadék van ezen az oldalon, te jó ég... Azért, mert párkapcsolatban van az ember még nem szórakozhat haverokkal? Nem kell haragudni rá és nem kell félteni. Ha jó a kapcsolatotok és szeretitek egymást, akkor nem kell aggódni. Egyébként meg ahol nincs bizalom, az a kapcsolat már régen rossz és erről nem (csak) a fiú tehet!
Úgyhogy nem kell haragudni rá, hanem beszélni kell vele szemtől szemben, hogy tudja ő is, hogy nem bízol benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!