Jogosan vagyok mérges a "barátomra"? Kidobjam?
Piásan látja jól az ember a dolgokat. Aztán ha kijózanodik akkor átgondolja. Rakd össze a kettőt holnap, aztán dönts!
2017. dec. 23. 20:12
Hívd át inni.
Ez a szerelmed négy éve, de mégsem dolog számomra érthetetlen. Ha négy éve töketlen vagy lépni, hogy valóban a szerelmed legyen és lecsapták a kezedről, tanulj belőle és legközelebb ne várj négy évet.
Ha a barátod tudta, hogy bele vagy esve és mégis összejött vele, elég nagy gerinctelenség, ha nem tudta, hogy bele vagy esve, de töketlen vagy lépni, akkor ez van, nyeld le a békát és legközelebb kezdeményezz, ha tetszik valaki.
A jelszavakat le lehet cserélni. Engem meg piásan le lehet szavazni. :D
2017. dec. 23. 20:12
Hagyd a fenébe az ilyen barát nem is barát. Most csak azért barátkozni vkivel h vissza élhet dolgokkal. Aggódva akarod élni az életed?
2017. dec. 23. 20:13
4/14 A kérdező kommentje:
Nem pontozok le igazad van. Töketlen voltam mert félek még 18 évesen is a lányoktól. Viszont tudott róla, sokat meséltem róla neki, és még segíteni is akart de amint meglátta a lányt megtetszett neki is. Nem zavar hogy lecsapják előlem csak fáj ha látom hogy mással van és az a baj hogy folyton róla beszél ő is és nem hagyja hogy kiheverjem..
Ha tudta, akkor nem barát, még ha nem is mertél lépni, hogy tied legyen a lány, a "barátod" ebben az esetben is átgázolt rajtad. Vannak még barátaid, nem? Akkor?
2017. dec. 23. 20:24
18 évesen nem annyira gáz félni a lányoktól, azt hittem több vagy.
2017. dec. 23. 20:25
7/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek. Ha kidobom akkor megy a társasága is vele, mert ő a feje a társaságnak. A régiek utálnak, újakat meg sehogy sem tudok szerezni. Vilagéletemben igazából magányos voltam tehát lehet ezt a sorsot fogom megélni.
Ez a társaság ugye téged nem a legjobb irányba húz? Ezt is figyelembe kell venned.
Amúgy meg biztos lesznek olyanok a baráti körödből, akik nem rohannak a "vezérhím" után és továbbra is barátkozni fognak veled. Nem mindenki falkásodik. Ők mit szólnak ahhoz, amit most a "barátod" lépett?
2017. dec. 23. 20:42
9/14 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoznak vele. Velük is megtette már ugyanezt sőt rosszabbakat is.
Szóval egy díszpcs egyed. Ha a baráti körödből több személlyel is így viselkedett, nem valószínű, hogy mind utána mennének és te maradnál barát nélkül.
2017. dec. 23. 20:54
Kapcsolódó kérdések: