Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ilyen helyzetekben nagyon féltékeny vagyok a barátomra?
Régebben is probléma volt a féltékenységgemmel, de azóta szerintem elég jól javult.
Nos, a barátomnak van egy "legjobb barátnő", és az a lány szerelmes belé. Megjegyzem: én nem hiszek ebben a fiú-lány barátságban.
A barátom eddző is egyben és a munkahelyen találkozgatnak. Levideózta nekem a lányt (titokban). Később a lány "megverte" őt és fogócskáztak, mint az 5 évesek. Ezt mondta. Egész nap hihetetlenül nagy féltékenység fogott el. Azt mondta nekem, hogy kontrolálni kell az érzéseimet illetve a féltékenységemmel egyszer megfogom ölni. Megint csak azt írom: SZERINTEM elég jól lepleztem a féltékenységemet. Mindig át lát rajtam. Egymásnak pedig nem tudunk hazudni. Több példát nem szeretnék írni, mert azok tényleg aprócska dolgok voltak.
Valami megoldás?
Mond meg neki hogy rohadt féltékeny vagy
És vagy ő vagy te
Amugy énis totál ilyen vagyok
Bocsi. Rosszul fogalmazhattam. Nekem videózta le titokban. A lány barátja később tudta meg.
Köszi a válaszokat. :) Majd meglátom mit tehetek.
Igazából azután lettem féltékeny.
"Később a lány "megverte" őt és fogócskáztak, mint az 5 évesek. Ezt mondta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!