Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok féltékeny? Vagy kiben van a hiba?
Barátnőm az elmult pár napban nem igazán keresett engem, ha én nem keresem nem is beszéltünk volna valoszinüleg. Viszont van egy osztálytársam akit az elmult hétvége elötti héten ismert meg és azota neki ö ir mindig valamint tölem elvagy köszön közben vele (osztálytársammal) meg utána órákig beszélget. A sráccal már beszéltem és állitolag ö nem akar tőle semmit.
Szerintetek jogosan vagyok féltékeny? Mit tehetnék ennek javitása érdekében?
17F
Én is féltékeny lennék, ha velem egyáltalán nem foglalkozik, mással meg egyfolytában.
Miért nem hívod el valahova, hogy kettesben legyetek. Tök jó idő volt/van, egy csomó programot lehetett volna csinálni hétvégén.
Szerintem teljesen jogosan vagy feltekeny. Kerdezd meg a baratnodet hogy veled csak jatszik? Vagy mit akar? Mehogy mar meg a kapcsolatotokba is kuzdened kelljen erte (gondolom az mar meg volt elotte) ilyenkor mar csak megkell tartani. En biztos nem csinalnek ilyet a baratommal
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!