Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől van? Kezdhetek féltékeny lenni?
A barátnőmmel holnap lesz két hónapja hogy járok.
Eleve ott kezdődik, hogy én első hétre vettem neki egy csokit, ő semmit. Én vettem neki csokit az első hónapra is, de szintén semmi. Most van a második hónap és én vettem neki egy ferrerrót, ő semmit. Holnap adtam volna neki oda, de mondta hogy holnap nem jön mert vérvételre megy.
A másik, meg mindig írjuk egymásnak, hogy "szeretlek". Megkérdezem tőle Ask.fm-en névtelenül, hogy kit szeret a legjobban, a válasz hogy egy fiút. Erre kérdezem szintén névtelenül, hogy kit? Erre semmi válasz. Majd írom neki Ask.fm-en hogy szeretlek, utána a nevem-> szintén semmi válasz.
Állandóan féltékeny azokra a lányokra, akikkel facebookon beszélek, közben ő arról mesél nekem, hogy hány órát beszél telefonon egy fiúval. Mondja hogy 5 a rekord. Persze engem a világért sem hív fel.
Mondom neki hogy nekem ő az ideális lány, erre ő annyit ír hogy "cuki", nem azt hogy te is vagy valami.
Mit tegyek?
koszi a válaszokat :D
azt mondta, hogy akár a feleségem is lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!