Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nagyon mérges vagyok a barátomra? Hogy adjam vissza ezt neki?
Figyelt kérdés
Bele rúgott a macskamba azt hitte hogy nem látom. Tudja mennyire szeretem imádom azt a macskát erre ezt csinálja 1 órát sírtam mert féltem hogy valami baja lesz. Ő ideges volt a macska meg oda ment hozzá nyavogott mert éhes volt mondtam etesse meg amíg fürdök..2020. ápr. 19. 21:53
11/19 anonim válasza:
Nem mindenki rajong a macskákért.
12/19 anonim válasza:
Nem kell állatrajongónak lenni ahhoz, hogy ne rúgjon bele egy védtelen, nála tízszer kisebb kisállatba. Én sem vagyok oda a macskákért, de soha egy ujjal se lennék képes bántani őket. Ez egy idegbeteg barom, majd később a saját bőrödön is meg fogod tapasztalni.
13/19 anonim válasza:
Tény, hogy csúnya dolog bántani egy védtelen állatot és normális ember nem tesz ilyet. Ugyanakkor én már láttam ilyen "belerúgott a cicába" balhét, ahol az ominózus rúgás annyi volt, hogy a fáradt srác lábbal odébb tolta a macsekot, de esze ágában sem volt bántani...
14/19 anonim válasza:
Szó nélkül kihajítanám aki bántaná a macskámat. Az állatkínzóknál nem sok undorítóbb létforma van.
Ha te még nem tetted meg, akkor add örökbe a macskát, nem való neked.
15/19 anonim válasza:
én imádom a macskámat, de én is arrébb szoktam néha tessékelni
16/19 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy macskás,sőt ki nem állhatom őket, de soha nem rúgnék bele állatba, és azonnal kidobnám, aki ilyet tesz. Egyébként pszichopata jellemző is lehet, úgyhogy azt se várnám meg, hogy kiderüljön, engem is rugdosni fog-e.
Persze a válaszom abban az esetben érvényes, ha valóban rúgás volt, nem csak finoman arrébb TOLTA a lábával.
17/19 anonim válasza:
Hagyd ott, ha tényleg érdekelnéd nem bántaná azokat akiket szeretsz, úgyan úgy az állataidat sem.
18/19 anonim válasza:
Ha tényleg bántotta a cicádat, lapát! Azonnal! Magad miatt is!
19/19 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki a barátnője kutyáját rúgta meg. 1 hónap múlva a barátnőjét is felrúgta, a kutyáját meg kiengedte az autó elé, meg is halt szegény :/
Te megvárod ezt vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!