Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párod épp beteg lenne és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod épp beteg lenne és nem jutna el a mosdóig, mérges lennél rá?

Figyelt kérdés
Igazából velem megesett, mert beteg lettem és egész éjszaka rohantam a wc-re, de az utolsónál nem ébredtem fel és bement az ágyba. Azóta bnkózik velem, meg tök mérges. Oké, én is mérges vagyok magamra, de nem tehetek róla.
2022. okt. 9. 17:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mielőtt félreértés lenne, nem bekakiltam, hanem az ágyba hánytam. Arra ébredtem, hogy jön fel a torkomon, esélyem sem volt kijutni.
2022. okt. 9. 17:41
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Tudtad hogy beteg vagy szaladgálsz a wc-re és annyi eszed nem volt hogy egy vödröt vigyél be az ágy mellé? Van szavazati jogod ugye?
2022. okt. 9. 17:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen, van szavazati jogom😉

Bár elárulom, ha arra ébredsz, hogy épp hánysz, megcseszheted az ágy melletti vödrödet is. Örülj ha fel tudsz ülni időben.

2022. okt. 9. 17:48
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem lennék mérges, párod szerintem bunkò. Bocs, de ez az én meglátásom.
2022. okt. 9. 17:48
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Hát nem örülnék, de megérteném, nyilván nem direkt csinálta.
2022. okt. 9. 17:50
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen esetben inkább aggódnék, nekem ez nem a hiszti ideje.
2022. okt. 9. 17:51
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Én sem lennék mérges,de egy lavór "kényelmes" megoldás.
2022. okt. 9. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Velünk is megesett. Férjemnek nagyon durva gyomorrontása volt és hiába volt egy vödör az ágy mellett, felpattant éjszaka, de már le is hányta a takarót, ideje nem volt a vödör után nyúlni.

Megkérdeztem, hogy jobban van-e, kér-e valamit, aztán lecseréltük hajnali 2-kor az ágyneműt. 🤷‍♀️

Bunkózhattam volna vele, én sem örültem, de b.sszameg, nyilván nem direkt csinálta és szarul volt. Minek csesztessem amikor volt elég baja?

2022. okt. 9. 18:29
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Dehogy lennék mérges. Mindkettőnkkel előfordult már ilyen.

A párom gyomorrontást kapott. Nem ért el a mosdóig, a folyósót hányta össze. Én amikor terhes voltam és nem kellhettem fel az ágyból, akkor az ágyat sikerült összehánynom. Jött, lehúzta az ágyneműt, és még átöltözni is segített.

2022. okt. 9. 18:33
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Az ilyenért nem kell mérges lenni.
2022. okt. 9. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!