Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy másokkal az együtt élés?
Velem vannak problémák?
Sziasztok 34 éves nő vagyok, van egy párom ő 42 éves!
Kint élünk külföldön már 3 éve a párom a testvére és én együtt .
Ma reggel a párommal már közöltem hogy nem bírom tovább ezt!
Már 3 éve takaritok főzök mosok rájuk es nem becsülik meg! Ebből volt mar elegem hiába csinálok bármit is fel perc múlva mar össze lesz gányolva, mert amit a testvére művel. pl lemosom a tűzhelyet utána úgyis zsíros lesz! A WC- ről nem is beszélve , emeletes házba lakunk es felhoztam a ruha szaritot, ne legyen cigi szagú meg kaja, mert a testvére bent cigizik es tényleg nem szerettem volna ha át venne az illatát! Erre be szólt hogy milyen c…ány telep van itt!
Amúgy se vagyok sajnos jóba a testvérével.
Mert mindig bele szól a kapcsolatunkba a munka helyen is azért mondtam fel. Mert állandóan baszogatott nagyon sokat veszekedtünk miatta!
Pl:nem kell az érzéseimmel foglalkozni a párom szar..jon le! Szóval mindenbe!
Múltkor is jöttünk a boltból es rá szólt a páromra a testvére hogy ne segíts neki hadd cipekedjen kivagy te ? Csicska ?
Én az utolsót is oda adom a testvérének, mert múltkor is inkább én nem ettem csak ő tudjon.
Én tekintettel voltam rá eddig mert este is halkan lépkedek fel ne keljen!
Ő már reggel 4 kor dörömböl, és hallgatja a zenét.
Igazából most azért érzem rosszul magam.
Mert én veszem a mosószereket,öblitő tusfurdo igazából mindent !
És múltkor mar eltettem a mosó kapszulat nem hagytam kint es a testvére meg sértődött hogy eddig kint voltak! De mar elegem volt hogy vehetek mindennap.. es nem olcsó mert 14 euró a 10 kapszula :/
Meg múltkor halotta, hogy beszélgettem a párommal pont fürdött es mondtam neki, hogy a tusfurdot legyszives ne hagyja kint mert fölöslegesen vesszük mert nem is te használod el!
És én érzem ez miatt rosszul magam:(
Én nem sajnálok semmit!
Csak bele faradtam veszem a kávét is mindennap mikor én innek mar nincsen!
Hiába takaritok… ugyanolyan lesz!
Ezért mondtam reggel idegembe paromnak, hogy egyedül akarok lenni :/
Egyszerűen nem megy nekem az együtt élés :/
Igazából ha nem félnék mindig, hogy mit fog megint beszolni a testvere akkor annyira nem lenne probléma
Valami hivatalos megegyezés kellene!
Ügyvédnek/jogi szakértőnek a jó tanácsa. Nekem is ilyen segítség kezdte megoldani más jellegű gondjaimat.
Írásba kellene foglalni a legapróbb részletekig mindent.
Szerintem meg le kéne lépni baszod, nem itt vergődni.
Azt egye meg őket a kosz ott ahol vannak igénytelen prolik.
Nem értem ezeket a kérdéseket.
Amennyi idő alatt kiírtad, meg vergődsz rajta már össze is pakolhattál volna, azt viszlát.
Nem tudom milyen megoldást vársz.
Párod mit reagál ezekre?
Nem te nem tudsz együtt élni másokkal, hanem a sógor jelölt.
Csináld azt, amit eddig: nyeljél, b+! De csendben!!
Megmondtuk ezerszer, hogy szakíts a kanoddal, ugyanis ő tojik a fejedre, ő hallgat a tesójára, ő nem tisztel, és ő az, aki kihasznál. De ezek szerint te erre izgulsz, neked is az kell, hogy úgy éljetek, mint a putris cigànyok. A nő csak csicska.
Megérdemled. Életed végéig egy percig se legyen jobb. De kusshba! Még nem rossz neked eléggé.
Erre szokták azt mondani, hogy megszoksz vagy megszöksz.
Gondolom te is egyike vagy azoknak a nőknek akiknek nincs hová menni, és teljesen ki vagy szolgáltatva anyagilag a párodnak. Így ők csicskáztathatnak téged a kedvükre, mert amúgy is hagyod magad, és tudják hogy nincs hová menned. Minél előbb szakítasz annál jobb, mert ez nem fog változni. Egy párkapcsolat amúgy is két emberről szól és nem háromról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!