Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Anyosom belenez es “takarit”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyosom belenez es “takarit” a szekrenyekben.Hogyan beszeljem meg a parommal?

Figyelt kérdés
A parommal masfel eve lakunk egyutt ,egy eve van egy kiskutyank. A baratom kitalalta hogy az edesanyja minden nap jojjon fel delutan ,hogy a kutyankat vigye le egyszer setalni mivel en altalaban hatkor vegzem a munkaval , a parom valtozo de o is ot es hat ora kozott.Belementen ,mert amugy semmi problemam az anyukajaval es bar egy kis elfoglaltsaga is akad.Nem is lenne azzal problema,hogy feljar,de belematat a szekrrnyekbe,hutobe,ujrarendezi a dolgokat..most is egy hetre elmentunk nyaralni feljott mosott ,holott mar egyszer felajanlotta es nondtam,hogy ne,agynemut cserelt,agynemut hozott fel,elrendezte a polcot,ahol a torulkozokez tartom,a nasis szekrenyt,kiramolta a hutot. Ez engem nagyon zavart es zavar is.egyszer szoltam mar a paromnak es megkertem szoljon,ezt en a sajat edesanyamnak sem testveremnek sem turnem el,de cssk veszekedes lett belole.hogyan tudnam ezt felhozni neki,mert foleg mar a mostanival nagyon zavar.A lakas amugy az enyem, nagyjabol en is rendeztem be.
2022. szept. 9. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönne be a lakásba, és ha a párom erősködne, akkor szakítanék vele.

És ez csak egy kutya, ha akarnátok gyereket - NE akarj tőle -, akkor mi lenne?

2022. szept. 10. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Ti semmiképpen nem fogtok együtt megöregedni - a jelekből ítélve. Káosz az egész, az egészségetek is rámehet idővel.

Érthető valamennyire a párod reakciója a múltjából kifolyólag.

De amíg ekkora nézetkülönbségek vannak közöttetek, egyre inkább nőni fog a feszültség hosszabb távon...

Megéri-e? Próbálhattok levélben is kommunikálni, hátha bejön ez a módszer!

2022. szept. 11. 03:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A kutyát oldjátok meg máshogy. Amúgy is kínzás lakásban tartani. Ha egész nap egyedül van. Ti se örülnétek, ha egy nap 8-9 órát nem mehetnétek wcre, ha meg becsináltok, le lennének cseszve, ugye.

Zárcsere!!!!! Majd szóltok anyósnak, hogy ne menjen többet mert a kutyát más fogja sétáltatni.

HA nyugalmat akarsz, akkor lekoptatjátok.

Én ezt a saját anyámtól nem viselném el. Nincs hozzánk kulcsa, és soha nem is lesz. Anyósnak meg pláne nem. Sem senki másnak, hogy a mi otthonunkban kutakodjon, rendezkednek. Soha.Senki.

Ha pedig a pasid ekkora puhap***cs, hogy nem mer szólni, dobnám őt is, nem csak az anyját.

2022. szept. 12. 00:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt anyósom ilyen. Mindent átpakolt, mindent feltúrt, el pakolta a kicsi fia ruháit, mert jaj de kupis. El jött a gyerekkel együtt lenni. Azt beszéltük meg, hogy főz ebédet, ezt megköszönöm, de ennyi és a gyerekkel fog játszani. Erre a lakásban turkált, a gyerek meg egész nap ült a tv előtt. Hiába szóltam az exnek, hogy beszéljen az anyjával, nem tette, még én voltam a hülye, hogy nekem semmi nem jó. A csúcs az volt, mikor a lakásból kezdtek eltűnni dolgok. Természetesen én voltam a hülye, meg a kupis, mert azt sem tudom, hova raktam. Aztán kiderült, hogy ex anyós bizony nem egy cuccunkat ellopta. A szekrény tetejéről, meg eldugott helyekről. És képes volt letagadni. Aztán végül bevallotta, hogy tényleg ő volt, de hát ő csak jót akart, mert el volt dugva, és ő úgy gondolta, nekünk nem kell, neki viszont igen. És a fia semmit nem tett, akkor is engem cseszett le. Anyósnak is szóltam, hogy nem kéne, ő is tett a fejemre nagy ívben.
2022. szept. 17. 05:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!