Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok közül kik szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok közül kik szeretik azt, ha a pasi főz rájuk? :)

Figyelt kérdés
Én mindig az együttfőzést preferálom, de azt is szeretem, ha főztömmel meglephetek egy lányt :)

2022. szept. 1. 19:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

1-es: sajnos eléggé "elit" barátnőim voltak, akik étteremben ettek szinte nap mint nap, ezért nem értékelték. Vagy volt a másik kategória; nem szeretett enni valószínűleg testkepzavar állhatott mögötte) Azért örülök, hogy te találtál magadnak ilyen párt :)

10-es: a családom, barátaim általában nagyon is szeretik! El is mosogatok, persze, azt szeretném inkább közös munkának 😃

Ha lenne párom, sokkal jobban örülnék, ha neki főzhetnék, mint hogy barátaimnak vagy a családomnak, de azt is szívesen csinálom :)

Csak hogy felmérd a szintet; szintén egyik barátommal főztem mai nap, nagyon ízlett is neki;

Márványsajtos-tejszínes csirkeragu friss zöld petrezselyemmel :)

[link]

2022. szept. 1. 20:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha oda-vissza főzünk egymásnak, szerintem úgy a legjobb :) Én szeretem, de én is szeretek főzni a férfinak.
2022. szept. 1. 20:30
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem rettentően klassz és vonzó, ha egy pasi otthonosan mozog a konyhában.

Nálunk itthon kb. 70%-ban főzök én, a párom is jól főz. Én szeretem, hogy bárki oda tud állni, ha sok a dolog.

2022. szept. 1. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Jó, nekem bármikor főzhetsz. Köszönöm :)
2022. szept. 1. 21:48
 15/21 anonim ***** válasza:

1-es: sajnos eléggé "elit" barátnőim voltak, akik étteremben ettek szinte nap mint nap, ezért nem értékelték.

Nekem is voltak nyugi, egy Wellington bélszínt viszont nem akkora dolog összedobni. Nem mindig kell kreatívkodni, nézz meg pár klasszikust.

2022. szept. 1. 21:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem imponál az, ha egy férfi tud főzni. Ha meg rám főzne, az az átlagnál is nagyobb gesztus, mert eléggé speciális étrenden vagyok különféle intoleranciák miatt, úgyhogy ha sikerül erre odafigyelnie, az nagyon nagy pluszpont.
2022. szept. 1. 22:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám. Néha jó lenne közösen is főzni, de csak néha. Gyűlölök főzni, úgyhogy nagyon nagy pozitívum lenne.
2022. szept. 1. 22:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Gluténrézékeny vagyok, szóval nekem ne főzzenek :(

Egyébként szeretném, és értékelek egy rántottát is a páromtól, de a saját ételemet én készítem el, mert a diétahiba borzalmasan fáj :/

2022. szept. 3. 22:27
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as vagyok: a rántottát azért írtam, mert az 100% gm. :) - nem tezs mellé kenyeret meg semmi (az az én reszortom).
2022. szept. 3. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálunk mindíg az főz , aki éppen ráér vagy szabadnapos.Mindíg megosztjuk a házimunkát.De van hogy hétvégente együtt főzünk.

Szeretek főzni , és önmagamat is el tudom látni! Sokszor kikapcsol a sütés főzés , kiélhetem a kreativitásomat a konyhában.

47f

2022. szept. 4. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!