Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, szeretitek ha sok mindene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szeretitek ha sok mindenen röhög a pasi, vagy ha szinte semmin? Melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés

Válasszuk két esetre.

1. A pasi sok dolgot viccesnek talál és nevet rajtuk jókedélyűen. Van hogy nem is érted min röhög de te is röhögsz azon ahogy ő röhög. Ha nagyon vicces valami, levegőt is nehéz kapni.

2. Ennek a pasinak nagyon magasan van az ingerküszöbe. Csak a legjobb humorú poénokon nevet fel, egyébként olyan nagyon nem szokott reagálni, maximum elmosolyodik és higgadt állapotban visszamond valami vicceset.

Melyik jön be jobban?

2022. ápr. 7. 16:43
A kérdező szavazást indított:
1. Amelyik gyakran nevet
2. Amelyik ritkán nevet
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A kettő közt. Miért nem ismeritek a mértékletességet semmiben? Miért mindig két szélsőség közül kell egy kevésbé szart választani?
2022. ápr. 7. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért a legtöbb ember nem ilyen szélsőséges. Nem is robotként viselkednek, hogy mindig mindenre ugyanaz a reakciójuk. Azért párt se ez alapján válassz!
2022. ápr. 7. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindig két szélsőségesen ócska közül kell választani 🤣 Én sem értem, de ezek úgy látszik ilyenek. Nekik a világ fekete-fehér. És tényleg borzalmasan robotszerűek a leírások, különösen amikor két különböző módon pszichopata pasi közül kéne választani. A hab a tortán meg az erőszakoskodásuk, amikor mindenki írja hogy kösz egyik sem: de muszáj válaszanod! 🤦😂
2022. ápr. 7. 19:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Túl egyszerű lett volna a szavazás, simán nyerte volna a középút, arra voltam kíváncsi, hogy ha már valamerre elbillen, akkor merrefelé a jobb.
2022. ápr. 7. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Első

Én is minden szaron tudok nevetni. Jól tud szórakozni a párom vicces és humoros, de jó, ha sikerül fél évente egyszer úgy igazán megnevettetni. Olyankor mindig bekönnyezek. Ritkán látom olyan szinten felszabadultnak.

2022. ápr. 8. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
A savanyú embereket nem bírom, nekem meg a 2. verzióval kapcsolatban kicsit olyan érzésem van. Szóval ha a kettő közül kellene választani, inkább az 1. (mondjuk ha olyan dolgokon is röhög, amin nagyon nem kéne, pl. ha nagyon súlyos balesetet szenved valamelyik családtagja vagy én akár, vagy megerőszakolós poénokon, akkor inkább a 2.).
2022. ápr. 8. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!