Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok közül kik szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok közül kik szeretik azt, ha a pasi főz rájuk? :)

Figyelt kérdés
Én mindig az együttfőzést preferálom, de azt is szeretem, ha főztömmel meglephetek egy lányt :)

2022. szept. 1. 19:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként válaszolok bocsi... Nálam mindig nagyon szerették, nagy pozitívum szerintem.
2022. szept. 1. 19:32
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Én szeretem, szokott is a barátom. Nem költöztünk még össze, de pl. tegnap is hozott át a kajából, amit készített :)
2022. szept. 1. 19:32
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Borzasztó nagy pozitívum lenne a szememben. Sajnos nem jött össze, hogy ilyen férfit találjak.
2022. szept. 1. 19:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek közösen főzni,meg ha kedveskedik nekem valamivel azt is szeretem,de inkább a közöseket :)
2022. szept. 1. 19:36
 5/21 anonim ***** válasza:
5%
Hát lehet hogy szeretnék. De az asszony dolga a főzés, meg a felmosás, mosogatás. Van az a mondás, hogy asszonynak a konyhában a helye. Régen legalábbis így volt, már sajnos nem.
2022. szept. 1. 19:37
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, illetve szeretném, de jelenleg nincs kivel főzni
2022. szept. 1. 19:38
 7/21 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert nekem egy barátnőmnek sem jött be eddig sajnos :/ a főzésben pedig nagyon ki tudom mutatni a kreativitásomat mindig, csak ezt eddig egy lány sem értékelte... :/
2022. szept. 1. 19:43
 8/21 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Komolyan kérdező? Azt hogy csináltad? :O Nálam az utolsó 3 komolyabb barátnőmnél az első 2 hónap után 2 hónap fogyókúra volt mindkettőnknek :D

2022. szept. 1. 19:46
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Az a baj, hogy én is imádok főzni, de akkor kapcsol ki a legjobban ha egyedül csinálom. Nem szeretek közösen főzni. Viszont ha csinálhatnánk felváltva, az bejönne :)
2022. szept. 1. 19:47
 10/21 anonim ***** válasza:
94%

A hozzászólásod előtt azt mondtam volna, hogy szerintem mindenki szereti, ha ezzel is kedveskednek neki. Mármint érted, ki ne örülne annak, ha kivételesen nem neki kell kitalálnia/bevásárolnia/előkészítenie/megfőznie az adott napi kaját? :D

Viszont ha eddig senki sem értékelte, akkor azért most bocs, hogy ezt mondom, de lehet nem főzöl jól. Lehet, hogy kreatív vagy és megpróbálod így kimutatni a szereteted, de a végeredmény nem biztos, hogy annyira finom. Csak és kizárólag ezt az egy esetet tudom elképzelni, amikor nem akarnám, hogy a párom főzzön. Ja, meg ha netalán az összes létező edényt felhasználod a főzéshez, de a mosogatást meg a rendrakást utána már nem akarja magára vállalni.

2022. szept. 1. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!