Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párotokkal/férjetekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotokkal/férjetekkel elmentek mondjuk hó eleji nagybevásárlásra akkor nálatok ki fizet? Esetleg van hogy valamit kirakat veletek a kosárból?

Figyelt kérdés

Nők,főleg hozzátok szólna ez a kérdésem hogyha párotok fizet akkor a vásárlás alatt párotok bele szól abba hogy mit rakhattok a kosárba?

Esetleg ha olyan termék kerul bele ami neki nem tetszik,vagy haszontalannak gondolja,de nektek meg kell eserleg ki pakolja a kosárból?

Vagy megkérdezed tőle hogy ezt esetleg meg veheted e?

Kerlek ne gondoljatok nagyertekekre,irok par példat volt hogy egy kis neszeszert szerettem volna megvasarolni 1700 ft volt parom kozolte hogy ez felesleges es hogy o ezt nem veszi meg.

Vagy volt hogy a gyereknek neztem egy bodyt az olyan 2000 ft volt 1 db de disneys parom kozolte hogy van már,nem fihezi ki

Nalatok hogyan működik a bevásárlás?

2022. aug. 9. 21:56
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Valaszaitokat olvasva*******
2022. aug. 10. 00:49
 22/32 anonim ***** válasza:
96%
Hát, akkor meg kell neki mondani a következő ilyen "nem fogom kifizetni" kijelentésénél, hogy eljött az ideje a lakbérnek.
2022. aug. 10. 00:54
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Közösen fizetjük mert közös a kassza.

Én írok listát, felírom azt ami kettőnknek mindig kell, meg ami nekem, és ami külön a páromnak kell azt meg ő tudja ( pl ha megkíván valamit, vagy a saját dezodorját vagy bármit) azt megveszi akkor és ott.

Nálunk mindig A párom megy vásárolni közös pénzből.

Ugyanúgy felírom a listára pl a tampont, ( vagy bármi mást) mint a húst, zöldséget meg a tésztát stb, pedig a tampon pl nyilván csak nekem kell. Ebből soha nem volt vita. Nem szokásunk smucigoskodni, meg fillérezgetni.

2022. aug. 10. 01:23
 24/32 anonim ***** válasza:
95%
Szóval ingyen él nálad és még azt is megszabja mit vehetsz? Tényleg kérj lakbért ha ez egy ekkora f**szparaszt. De jobban járnál ha elküldenéd a híd alá, és behajtanád a gyerektartást! Legalább nem kéne elviselni a gyökeret!
2022. aug. 10. 01:34
 25/32 anonim ***** válasza:
85%
Basszus, ez nagyon durva, hogy otthon vagy a kozos gyereketekkel kiszolgaltatva neki, o pedig ilyen ocsmany modon visszael ezzel. En is azt mondom mint az utolso: kerj tole nyugodtan lakbert, ha pedig nem tetszik neki, akkor fel is ut, le is ut, fizesse szepen a gyerektartast. Mennyi idos most a pici egyebkent?
2022. aug. 10. 03:18
 26/32 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, de ha ilyen élettelen vagy, akkor még is érdemled, hogy így viselkedjen veled a párod. Teljesen becsicskultál neki a kezdetektől fogva, mert neked ez megfelel, akkor nem tudom, most miért nekünk háborogsz.

Természetesen, házastársként és szülőként közös a kassza, lehet, hogy néha egyikünk megszólal, minek megvenni valamit, ha feleslegesnek tartjuk, de nem rakatunk ki semmit a másikkal. És mindegy, ki fizet, mert közös a kassza.

Mondanám, hogy oszd ki a férjed, de úgysem fogod.

2022. aug. 10. 08:07
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Én fizetek, nekem van kártyám és úgy kényelmesebb.

Nem szrakodunk azon hogy ki mit vehet meg. Pláne nem ilyen párezres vackokon. Nyilván pl egy autóvásárlást vagy hasonló nagyobb kiadást megbeszéljük és közösen döntünk, de egy bolti holmi más.

N

2022. aug. 10. 08:12
 28/32 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad hülyének nézni és kihasználni, Kérdező! Legyen tartásod! Kaptál jó tanácsokat, láttad, hogy miképp is lehetne.

Mi a terved, mi lesz a következő lépés?

2022. aug. 10. 15:43
 29/32 anonim ***** válasza:
27%
Ha ennyire zavar, hogy nincs pénzed, akkor miért nem mész el dolgozni? Ha csak GYESt kapsz, akkor már nem kicsi a gyerek. És akkor nem lennél rá utalva. A legtöbb nő nem marad otthon a gyerek 3 éves koráig.
2022. aug. 10. 15:58
 30/32 anonim ***** válasza:
És te miért nem kersz tőle lakbért akkor?
2022. aug. 10. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!