Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párotokkal/férjetekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotokkal/férjetekkel elmentek mondjuk hó eleji nagybevásárlásra akkor nálatok ki fizet? Esetleg van hogy valamit kirakat veletek a kosárból?

Figyelt kérdés

Nők,főleg hozzátok szólna ez a kérdésem hogyha párotok fizet akkor a vásárlás alatt párotok bele szól abba hogy mit rakhattok a kosárba?

Esetleg ha olyan termék kerul bele ami neki nem tetszik,vagy haszontalannak gondolja,de nektek meg kell eserleg ki pakolja a kosárból?

Vagy megkérdezed tőle hogy ezt esetleg meg veheted e?

Kerlek ne gondoljatok nagyertekekre,irok par példat volt hogy egy kis neszeszert szerettem volna megvasarolni 1700 ft volt parom kozolte hogy ez felesleges es hogy o ezt nem veszi meg.

Vagy volt hogy a gyereknek neztem egy bodyt az olyan 2000 ft volt 1 db de disneys parom kozolte hogy van már,nem fihezi ki

Nalatok hogyan működik a bevásárlás?

2022. aug. 9. 21:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Havi 2x megyünk együtt nagybevásárlásra. Párom szokott fizetni.

Semmit nem vetet ki velem, mindig megkérdezi hogy más nem e kell e? Ha ő lát valami olyat ami szerinte nekem jó még azt is beteszi a kocsiba.

Gyereknél szintén, ha valami kell neki megveszi.

2022. aug. 9. 22:03
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, majdnem mindig én fizetek. Nem szoktunk együtt vásárolni, én intézem nagyrészt, néha ő. Ha elvétve együtt megyünk vásárolni mindenki azt rak a kosárba amit akar, szép is lenne ha beleszólna egyikünk a másiknak. Nekem is van keresetem, a férjem is hoz haza készpénzt amit én kezelek. A bankkártyájával mindenki saját maga gazdálkodik.
2022. aug. 9. 22:04
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólunk bele, hogy ki mit tesz a kosárba. De nem is kerül bele felesleges vagy túl drága tétel. Amit veszünk abból vagy nincs, vagy mindennapos termék amit használni szoktunk. Az fizet aki előbb elő tudja keríteni a bankkártyáját.
2022. aug. 9. 22:07
 4/32 anonim ***** válasza:
93%

A párod jó bunkó.

Nálunk külön kassza van, általában hétvégén csinálunk egy nagybevásárlást egész hétre. Egyik héten én fizetek, a másik héten ő. Vagy ha ő hét közben már háromszor bevásárolt, akkor hétvégén én fizetek. Vagy ha ő megvette a kutya és macska egész havi kajáját, akkor a miénket én veszem. De nem fillérezünk soha, hogy ki mennyit fizetett eddig.

A táplálkozásról alkotott véleményünk viszont különbözőbb nem is lehetne. Ő megveszi a sok szart, én az egészséges felé hajlok. De eszünkbe nem jutna, hogy a másiknak ne vegyük meg, amit szeretne. Soha nem rakatnám vele vissza a harmadik zacskó csipszet, vagy a hatodik doboz energiaitalt, de ő se kérdezi meg, hogy minek ennyi hülye zöldség. Szép is lenne. Felnőtt emberek vagyunk, nem egymás gyámja.

2022. aug. 9. 22:07
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Közös kasszán vagyunk. De nem szokott vita lenni abból, hogy mi kell és mi nem. Ha egyikőnk kinéz valamit, megbeszéljük.
2022. aug. 9. 22:23
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk közös bankszámlánk volt, mindkettőnknek saját kártyával, teljes jogú hozzáféréssel. Vásárláskor többnyire én fizettem, az árukat együtt választottuk ki, ebből szinte soha nem volt vita.

N

2022. aug. 9. 22:23
 7/32 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az exem volt ekkora paraszt.

Külön kassza, együttélés, hetente-kéthetente vásárlás. Elvileg egyszer ő fizetett, egyszer én.

Amikor én fizettem, akkor betette a legminőségibb, legdrágább cuccokat és több zacskóval mentünk haza, fizettem 30 ezret kb.

Amikor ő, akkor dührohamot kapott, amiért 4 db zsemlét betettem a kosárba, holott szerinte 2 is elég lett volna és fizettünk 1000 forint alatt :D

Na, nem véletlenül EX. Soha többé ilyen pasit az életembe. Ekkor még diák voltam 2 munkahellyel az egyetem mellett, ő normálisan dolgozott, ötszörösét megkereste az én fizumnak.

Magával szemben is ilyen kritikus, hogy csak a szükséges cuccokat veszi meg vagy csak veletek szemben sóher?

2022. aug. 9. 22:25
 8/32 A kérdező kommentje:

Elsősorban velem szembe

Ha ő akar valamit azt megveszi szó nélkül bár megmondom oszinten en nem szolok bele ha ugyis gondolom hogy felesleges akkor se jellemzo hogy szolok ugyanis ugyis megveszi

Tehat felesleges koroket futnek csak.

Sajnos én pedig olyan vagyok a boltba mint gyerek koromba szuleimmel hogy megkerdezem vagy ha olyan akkor kesobb fizetes elott szova lesz teve mint ahogy gyerekkent is hogy ez minek?!

Tedd vissza,nem kell ez🤷‍♀️

A heten furdőruha tarolo kis taska szeruseget szererettem volna megvenni 2000 ft volt

Tudom,a furdoruhat nejlon zacsiba is tehetem...o is pont ez mondta

De ez a kis tarolo olyan kis izleses volt

Nagyon megtetszett

Hat a penztar elott kitette🙄

2022. aug. 9. 22:39
 9/32 A kérdező kommentje:

Esetleg ha valami tenyleg megtetszik es nem draga akkor megveszem az en kis penzembol

Mindig o fizet,sajnos en nem tudnék

2022. aug. 9. 22:41
 10/32 A kérdező kommentje:

37.850 ft ot osztok be egy honapra

Ugy hogy probalok ebbol a semmibol is kicsit gondoskodni kisfiamrol ,szuletes utan csinaltattam neki babakotvenyt es a csaladit tehat a 12.200 ft ot minden honapba levonja a kartyamrol es elmegy neki fele tett penznek

Ha betolti a 3.eletevet es munkaba allok akkor majd meg kiegeszitem neki kicsit

Parom szerint ez felesleges ugyhogy o ezt nem tamogatja penzzel,pedig o jobban tudná

2022. aug. 9. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!