Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal/férjetekkel elmentek mondjuk hó eleji nagybevásárlásra akkor nálatok ki fizet? Esetleg van hogy valamit kirakat veletek a kosárból?
Nők,főleg hozzátok szólna ez a kérdésem hogyha párotok fizet akkor a vásárlás alatt párotok bele szól abba hogy mit rakhattok a kosárba?
Esetleg ha olyan termék kerul bele ami neki nem tetszik,vagy haszontalannak gondolja,de nektek meg kell eserleg ki pakolja a kosárból?
Vagy megkérdezed tőle hogy ezt esetleg meg veheted e?
Kerlek ne gondoljatok nagyertekekre,irok par példat volt hogy egy kis neszeszert szerettem volna megvasarolni 1700 ft volt parom kozolte hogy ez felesleges es hogy o ezt nem veszi meg.
Vagy volt hogy a gyereknek neztem egy bodyt az olyan 2000 ft volt 1 db de disneys parom kozolte hogy van már,nem fihezi ki
Nalatok hogyan működik a bevásárlás?
Nem errol van szo
Amikor a pici még a hasamba volt a bababoltba mindent megvett neki ami egy ujszulott erkezesehez szukseges egymagam nem tudtam volna neki mimdent megvenni tehat nagyon hálás vagyok erte
CSAK szeret beleszolni hogy mi is legyen pontosan véve🙄
De mi a f*szom, hogy "hálás" vagy neki???? Bzdmeg! ALAP!!! ezért nem.kezdünk sóher pasival!
Hogynjutott eszedbe gyereket szülni neki? Vagy ez korabban nem látszott?
Nem rakat ki semmit. És általában ő fizet, mert neki vannak Metro, Ikea, Tesco clubcard és hasonló kártyái. De van erre a célra egy közös számla, ahova mindketten utalunk havi fix összeget a fizetésünk megérkezésekor és innen költ pénzt.
Be is b.aszna, ha a (részben) saját pénzemből nem vehetnék olyan ételt, amit enni akarok, hát hol élsz te?
innen költ pénzt a nagybevásárláskor*
Ruhát amúgy külön veszek a fizetésem megmaradó részéből, ez csak a kaja és a háztartás (mosópor, tisztítószerek, műtrágya, stb) költségeire lett kitalálva. A ruhát nyilván csak én hordom, logikus, hogy az én béremből menjen kizárólag. Enni viszont együtt eszünk és együtt élünk, így ezekben a dolgokban nem bajlódunk enyém-tiéd dolgokkal.
Borzalmasan bunkó a párod. Hálás vagy, hogy költ a saját gyerekére?
Nálunk is a párom keres többet, a gyerekeim apja, de pénzből vita soha nem volt. Mindenki azt rak a kosárba, amit akar.
Nem is értem, a te párod ki miatt dolgozik? Nem a családja miatt?
Basszus nagyon elkeseredtem a valaszaitokat irva
Kivetel nelkul mindenki azt irta hogy mind a ket fel azt tesz a kosarba amot akar
Nalunk meg ugy mukodik mintha gyerek lennek hogy "majd amit anyuek megengednek" :(
Nem tudom mar mit gondoljak,neha azt erzem hogy feszegeti a hatarokat olyan ertelembe hogy mennyire tud engem elnyomni es uralkodni-iranyitgatni engem
Pedig kepzeljetek el az en lakasomba elunk
Ugyan most nincs munkam
De a gyerek elott volt es sokat tettem azert hogy hitel mentesen legyen egy sajat kis lakasom
Nem nagy,de az enyem es nagyon orultem neki
Es soha se eltem azzal vissza hogy az enyem a lakas SOHA SE
(O az anyjanal lakott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!