Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a kirakat élet?
Miért nem válik az ember? Saját boldogsága miatt?
Nem fél hogy pszichésen belebetegszik hogy valami folyamatosan hiányzik az életéből.
Hogy néha-néha pótolja mással és vagy nem lesz érzelem és abba, vagy lesz érzelem és abba rokkan bele?
Le lehet egy életet így élni?
Ne akard megérteni, elég elfogadni, hogy ő így döntött. Tanulj ebből és többször ne menj bele szeretői kapcsolatba.
Más életét nem lehet, nem tudod megoldani.
Nem vagyok szerető, nem is voltam sosem :) és még csak nem is készülök rá
Csak már sokadjára olvasom itt hányan maradnak egy rossz házasságban, és rajöttem, hogy a szüleim is ezt csinálták
" Miért nem válik az ember? Saját boldogsága miatt?"
Igen.
Hidd el, hogy pont ilyen életet akar.
Neki így tökéletesen megfelel és kényelmes. Miért változtatna rajta?
Lehet hogy hiányzik neki valami, de még így is többet kap ebben a helyzetben mintha válna.
Nem tudom. Gyerekként már sokszor felmerült hogy válni fognak. Én ezt elég furcsán éltem meg, de nem voltam összetörve már akkor sem. És igen, anyám mai napig erre fogja, viszont most hogy látom hányan vergődnek így és tudom, hogy rossz kapcsolatuk volt, furcsa volt visszanézni pár családi fotót, apám milyen örömmel ölelgette anyámat, de csak ilyen ünnepnapokon. Miközben már egy szobában sem aludtak. Ezt felnőttként megérteni is nehéz, de rádöbbenni is, hogy ezt mind eljátszották. És mindketten boldogtalanok maradtak. Nem tudom volt-e bárkijük egymás mellett, de megkeseredtek az biztos.
#5 Nem hinném, hogy ilyen életet akartak. Főleg anyám nem, csak szerintem gyáva volt váltani.
8: A kérdésben általánosságban kérdeztél olyan emberről, aki szeretőt tart és szerinted látszatházasságban él, hogy mért nem válik.
Most meg egy megkeseredett emberről beszélsz, aki nem tart szeretőt, de szerinted nem mer válni.:)
Nyilván más a válasz a kettőre.
Aki nem válik szerető mellett, azért nem válik, mert ez neki az ideális helyzet, hogy 2 nővel/férfival van, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!