Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik a kötelességeim, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a kötelességeim, ha a páromnak gyereke van?

Figyelt kérdés
Itt a nyár, és a párom szerint igazodjak hozzá, meg a gyerekéhez. Új munkahelyem lett, előtte egy hétig a gyerekével is voltam, elmentünk hárman strandra stb. Most új munkahelyem lett, és szerinte úgy időzítsem a kezdést hogy velük lehessek. 3 hétre hozta el a gyereket ez az utolsó hete a gyereknek, ami jön.Valójában egy teljes hetet voltam velük, mert előtte egy másik helyen dolgoztam, akkoris morgott hogy nem tudom megcsinálni úgy a beosztásom, hogy velük lehessek. Jó a kapcsolatom a kisfiúval, de szerintem a páromnak meg kéne értsem engem, hogy a munkahely is fontos. A fiú elsősorban miatta van itt.

2022. júl. 22. 11:42
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Most nyáron van itt 3 hetet a gyerek. Akarok gyereket majd.
2022. júl. 22. 16:20
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy balek vagy, nincs neked semmi kötelezettsèged egy idegen gyerek iránt.
2022. júl. 22. 16:22
 33/42 A kérdező kommentje:
De nem akarok gonosz mostoha lenni.
2022. júl. 22. 16:25
 34/42 A kérdező kommentje:
Nyilván, így fogadtam el gyerekkel.
2022. júl. 22. 16:25
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne viccelj. Nem dolgod a férjed dolgaihoz asszisztálni, még a gyerekéhez sem.

Az a baj, az ilyen felfogású nők nem is veszik észre, mennyire el vannak nyomva, amíg nem szülnek a sz.r házasságba legalább egy gyereket.

2022. júl. 23. 22:49
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd a gyerekhez. Lehet segíteni meg jó fejnek lenni, de kötelességeid nincsenek.
2022. júl. 25. 06:15
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberrel, aki rám sózza a gyereket, meg már elvárásai vannak - mintha egy új mhelyen úgy menne, hogy én döntöm el, mikor kezdek -, elég gyorsan szakítanék.

Az Ő gyereke, oldja meg. Ja, csak éppen bromira unja ezért testálná rád. KEll ez neked?

2022. júl. 25. 16:53
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként épp azt aakrtam mondani, hogy véletlenül se ess teherbe ilyen embertől.

A közös gyerekre is szrni fog.

2022. júl. 25. 16:54
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul egy irányításmániás tuskó. Csodás.
2022. júl. 25. 16:54
 40/42 A kérdező kommentje:
Nem szarik a gyerekére, sőt elvan vele, de jobban szereti q gyereke ha 3.an vagyunk vele.Csak nekem közben vannak dolgaim amiket intézni kell, ezért be kell utazzak.
2022. júl. 25. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!