Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik a kötelességeim, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a kötelességeim, ha a páromnak gyereke van?

Figyelt kérdés
Itt a nyár, és a párom szerint igazodjak hozzá, meg a gyerekéhez. Új munkahelyem lett, előtte egy hétig a gyerekével is voltam, elmentünk hárman strandra stb. Most új munkahelyem lett, és szerinte úgy időzítsem a kezdést hogy velük lehessek. 3 hétre hozta el a gyereket ez az utolsó hete a gyereknek, ami jön.Valójában egy teljes hetet voltam velük, mert előtte egy másik helyen dolgoztam, akkoris morgott hogy nem tudom megcsinálni úgy a beosztásom, hogy velük lehessek. Jó a kapcsolatom a kisfiúval, de szerintem a páromnak meg kéne értsem engem, hogy a munkahely is fontos. A fiú elsősorban miatta van itt.

2022. júl. 22. 11:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki szereti, ha olyan mederben folynak a dolgok, ahogy ő szeretné, csak az élet nem habostorta és nemcsak rólam meg az én igényeimről, elvárásaimról szól.

Édesapa jobb, ha felnő és rájön, hogy nem ő fújja a passzátszelet.

Mindenben ilyen?

2022. júl. 22. 11:55
 12/42 A kérdező kommentje:
Igen, szereti, ha neki van igaza. Nehéz vele vitázni, vagy véleményt formálni szereti, ha neki van igaza.
2022. júl. 22. 11:57
 13/42 A kérdező kommentje:
Szóismétlés
2022. júl. 22. 11:58
 14/42 anonim ***** válasza:
2022. júl. 22. 12:00
 15/42 A kérdező kommentje:
Igen ismerem ezt a kérdést.
2022. júl. 22. 12:07
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Kötelességed? Semmi az égvilágon. Legfeljebb majd elköteleződéskor, azaz összeköltözéskor, esetleg házasságban, de akkor sem kihasználós módon.

Én a nő vagyok és nekem van gyerekem. Annyi a "kötelessége" a páromnak hogy szeresse a fiam és jól bánjon vele. Maradéktalanul teljesíti, három és fél éve él velünk. Ősszel házasodunk és decemberben születik a közös babánk.

2022. júl. 22. 12:09
 17/42 A kérdező kommentje:
Elmegyek három órácskára a családomhoz már ír, hogy mikor megyek vissza hozzájuk. Nem vele él a gyerek amúgy.
2022. júl. 22. 12:11
 18/42 A kérdező kommentje:
Együttélünk.
2022. júl. 22. 12:11
 19/42 anonim ***** válasza:
28%
Én a helyedben megmondanám a kisgyereknek hogy jobb ha asszimilálódik a kapcsolatba és elfogadja, hogy vannak prioritások és az ne mindig ő. Ha akar esetleg egy finom nyalókát arról lehet szó, de senki nem fogja őt egész nap pesztrálni. Ha ezt megérti, már nem kell alkalmazkodni hozzá.
2022. júl. 22. 12:13
 20/42 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek.
2022. júl. 22. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!