Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy hogy csak az èn gondom/ kötelességem hogy házunk legyen?
Folyton úgy nyilatkozik amiből az érződik hogy ez csak az én feladatom lenne. Ő olyan könnyen beszél erről mintha annyira pénzünk lenne hogy csak pikk pakk kifizetjük, és úgy beszél róla mintha számon kérné rajtam hogy eddig miért nem vettél..mintha ő nem akarna részt vállalni belőle.
Mindketten dolgozunk,együtt lakunk de külön kasszán. De nem takargatjuk a számlánkat a másik elől így látjuk mennyije van a másiknak. Én azon vagyok hogy spóroljak és ha lehet plusz pénzt keresni azt el elvállalom.
Ő is sokat dolgozik, nem mondom hogy elveri a pénzt de látszata nincs hogy gyarapodna. Simán rendel magának netről dolgokat, vagy néha ésszerűtlenül vesz dolgokat akár itthonra is vagy olyat amire azért annyira nincs szükség..
Hiába mondom neki, csak jön a de hát neeem ittvagyok én is. Meg úgyis kell hitel, miért nem vesszük fel stb..aztán következő alkalommal újra az érződik hogy csak tőlem várja.
Még mutogatja a házat és számon kérő abban is hogy te ezt se azt se akarod, és amikor megkérdezem hogy miért?- baj hogy nem ugrok bele átgondolatlanul dolgokba?- akkor csönd lesz..
Akkor ezek szerint manipulálni akar - szerencsére nem jön össze.
Én ilyen esetben nagyon átgondolnám a kapcsolatot, mert LEHET arról van szó, hogy ő 0 erőfeszítésért egy házat akar a feneke alá.
Más dolgokban hogy viselkedik? Csak ebben ilyen furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!