Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért érzem úgy hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy hogy csak az èn gondom/ kötelességem hogy házunk legyen?

Figyelt kérdés

Folyton úgy nyilatkozik amiből az érződik hogy ez csak az én feladatom lenne. Ő olyan könnyen beszél erről mintha annyira pénzünk lenne hogy csak pikk pakk kifizetjük, és úgy beszél róla mintha számon kérné rajtam hogy eddig miért nem vettél..mintha ő nem akarna részt vállalni belőle.

Mindketten dolgozunk,együtt lakunk de külön kasszán. De nem takargatjuk a számlánkat a másik elől így látjuk mennyije van a másiknak. Én azon vagyok hogy spóroljak és ha lehet plusz pénzt keresni azt el elvállalom.

Ő is sokat dolgozik, nem mondom hogy elveri a pénzt de látszata nincs hogy gyarapodna. Simán rendel magának netről dolgokat, vagy néha ésszerűtlenül vesz dolgokat akár itthonra is vagy olyat amire azért annyira nincs szükség..

2021. szept. 15. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem vele beszéled meg ezt? A dolog teljesen jogos, és ha nyugodtan, normálisan lekommunikálod, lehet meg is oldódna. Azért érzed, hogy ez csak a te dolgod, mert ezt érezteti veled. Ezt is szépen el lehet mondani.
2021. szept. 15. 19:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Hiába mondom neki, csak jön a de hát neeem ittvagyok én is. Meg úgyis kell hitel, miért nem vesszük fel stb..aztán következő alkalommal újra az érződik hogy csak tőlem várja.

Még mutogatja a házat és számon kérő abban is hogy te ezt se azt se akarod, és amikor megkérdezem hogy miért?- baj hogy nem ugrok bele átgondolatlanul dolgokba?- akkor csönd lesz..

2021. szept. 15. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Akkor ezek szerint manipulálni akar - szerencsére nem jön össze.

Én ilyen esetben nagyon átgondolnám a kapcsolatot, mert LEHET arról van szó, hogy ő 0 erőfeszítésért egy házat akar a feneke alá.

Más dolgokban hogy viselkedik? Csak ebben ilyen furcsa?

2021. szept. 15. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Ha te kerned allandoan számon nyilvan fordulna a helyzet
2021. szept. 15. 19:43
 5/11 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
43%
"Mindenki olyat szagol..."
2021. szept. 15. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Ne foglalkozz vele, nálunk az új ház a dili hogy az kell mert a mostani régi, 20 éves.
2021. szept. 15. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sem az jön le, hogy ezt tőled várja, csak már lépni szeretne. Együtt.
2021. szept. 15. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Hitelbe ne menj bele pajtás,.Csak kp..
2021. szept. 15. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
#8, Persze, aztán már vènember lesz, mire összegyűlik annyi, hogy vegyen.
2021. szept. 16. 04:58
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha már azt számolgatod, hogy miket rendel magának, akkor az a kapcsolat már régen rossz. Sőt a külön kassza a bizalom hiánya, így nem értem mik a terveitek.
2021. szept. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!