Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a kötelességeim, ha a páromnak gyereke van?
Figyelt kérdés
Itt a nyár, és a párom szerint igazodjak hozzá, meg a gyerekéhez. Új munkahelyem lett, előtte egy hétig a gyerekével is voltam, elmentünk hárman strandra stb. Most új munkahelyem lett, és szerinte úgy időzítsem a kezdést hogy velük lehessek. 3 hétre hozta el a gyereket ez az utolsó hete a gyereknek, ami jön.Valójában egy teljes hetet voltam velük, mert előtte egy másik helyen dolgoztam, akkoris morgott hogy nem tudom megcsinálni úgy a beosztásom, hogy velük lehessek. Jó a kapcsolatom a kisfiúval, de szerintem a páromnak meg kéne értsem engem, hogy a munkahely is fontos. A fiú elsősorban miatta van itt.
19: nem a kisgyereknek kell megmondani, hanem az apukájának. Pesztrálja ő.
2022. júl. 22. 12:30
22/42 A kérdező kommentje:
Játszok vele, meg minden, de lassan bűntudatom van, ha itt van én meg dolgozom.
2022. júl. 22. 12:31
23/42 anonim válasza:
#1:
A kérdésből tudni lehet, hogy a kérdező a nő.
Az itteni véleménnyekkel ellentétben, a pasik szokták kihasználni a párjukat és elvárni, hogy sajátjaként álljon haptákban a gyerekéhez.
2022. júl. 22. 12:32
24/42 A kérdező kommentje:
Én nemtudom másoknál, hogy van nálunk fontos, hogy velük legyek.
2022. júl. 22. 12:46
25/42 anonim válasza:
Egyre többet jár az agyam hasonlón, mint amit kérdező firtat. Nálunk 1-1 hozott gyerek van, az enyém 10, tehát még relatíve kicsi, az övé 16. Együtt is élünk. Az enyémmel tök könnyű dolgunk van, teljesen elfogadja a páromat apának. A nagy már más tészta. Naivan és lelkesen álltam hozzá, de lassan rá kell jönnöm, hogy számára arra vagyok jó, hogy pénzeljem, etessem és takarítsak utána. Ha ez a két dolog kell neki, mindig nagyon kedves, amúgy meg hallottam egyszer egy telefonbeszélgetését ahol rólam is meg az apjáról is lekezelően és lenézően beszélt (kb a két hülye felhanggal). A szülinapomra annyit se mondott hogy mukk, de az övére nyilván már készülni kell és az se lesz 2 ft. Szóval, fogalmam sincs mi a jó, vagy mit csinálj. Kicsi gyerekkel sokkal könnyebb.
2022. júl. 22. 13:02
26/42 anonim válasza:
Apukában tudatosítani kéne, hogy az ő gyermeke, akinek van anyja és apja is. Te annyit vállaltál a kapcsolattal, hogy elfogadod, nem azt, hogy a munkád elé helyezed.
Ha ezt nem érti meg, lehet, nem gondolkodnék hosszú távra, mert amiket még írtál róla, elég zavaró. Pl. hogy elmész a családodhoz, és még sürget, mintha az ő gyereke neked fontosabb kellene, hogy legyen, mint a szüleid.
2022. júl. 22. 13:14
27/42 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, amit már korábban írtak.
Unja kettesben és kellesz te, hogy kiszolgáld őket, besegíts.
Hát.. ez nem így megy és elkéne neki is magyaráznod.
2022. júl. 22. 13:49
28/42 A kérdező kommentje:
Igen, mert fárasztja a gyereke kicsit.
2022. júl. 22. 15:24
29/42 anonim válasza:
A gyerek nem szokott az anyjával lenni? Mert ok, hogy fárasztja az apát a gyerek, de akkor nem a barátnő nyakába kéne varrnia, szerintem.
2022. júl. 22. 15:37
30/42 anonim válasza:
"Igen, mert fárasztja a gyereke kicsit."
Remélem, te nem akarsz gyereket, vagy legalább is nem tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!