Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért így beszél róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így beszél róla?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk hogyan tudnánk házat venni. Meg h ő itteni mestert nem akar meg ezt meg azt nem..

De:

Az ő félre tett pénze kb arra lenne elég h maradjon némi tartalékunk.

Nekem van fundamentám meg félre tett pénzem így ebbol tudnánk vlmit kezdeni meg van egy telkem is. De úgy beszél az egészről

mintha ő is tudna nagy összeget beletenni.

Pl:

Volt egy ház ami egész jó volt de kellett volna alakítani újítani.

Mert ő azt bánja h nem volt erőszakosabb h vegyük meg.

Már elmondtam neki akkor is hiába veszem meg kb a vételár fele megvan kp.ban de kell a hitel a vetelárba is nemcsak a felújításhoz. Azzal nem vagyok előrébb h megvettem a nevemen van de érdemben nem tudom elkezdeni újítani. Mindezt úgy h utána úgy kell pénzt előteremteni h bejött a hitel is ami nem két Ft.. és egy felújításnál nem mindent lehet szakaszosan csinálni.

Elmondta h tesójáék is így vették a házat. Ami igaz de azt nem nézi h egy kis falu ahol vették és nekik kb a vételárral és a felújítással lesz annyiba mint nekünk csak a vételár lenne ez a nem mindegy.

A gond az hogy anyagilag különböző családból jöttünk.

2022. júl. 15. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miből gondolod, hogy találsz a kereteden belül olyan házat, amit nem kell felújítani. A piacon azért alapvetően hasonlóan alakulnak az árak.

Úgy tűnik nekem, hogy relatíve kevés pénzből tökéleteset szeretnél.

2022. júl. 15. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

De nem mondod el neki a matekot? Hogy nem jöttök ki a rendelkezésre álló összegből?

Ha meg eltérő összeggel szálltok be, akkor ennek megfelelő tulajdoni hányadot kell bejegyeztetni majd az ingatlanra.

2022. júl. 15. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Megint te, aki nem akarsz gyereket, de rabolod az idejét....
2022. júl. 15. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Hány ilyen van, mint a párod.

Az igények megvannak, de hogy miből arról nem akar tudomást venni.

A sajátos tapasztalataimból én már levontam a következtetést a te esetrdre.

Kizárt dolog, hogy egy ilyen emberrel belevágnék közös ingatlanvásárlásba.

Ha valami, akkor az ilyen egy igazi szívás.

A hitel miatt meg egy örökkévalóságig össze lennétek kötve és már most látszik, hogy mennyire különbözően gondolkodtok.

2022. júl. 15. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Miért így beszélsz róla (a barátnődről)? Miért tervezel közös lakást venni vele, amikor láthatóan minden lélegzetvételével problémád van és egyből jössz sírni a gyakorira?
2022. júl. 15. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!