Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy párkapcsolatban valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban valóban a férfinek kell fizetnie a költségek nagy részét?

Figyelt kérdés

Egy fórumon pár száz ember vitába keveredett és nem tudom, mennyire értek egyet a többséggel. Azt mondják, hogy az a férfi nem férfi, aki nem fizeti együttélés alatt a dolgok nagyobb részét. Ha van két dolgozó felnőtt és nincs gyerek, csak a házi munka, ami nézzen ki úgy, mint egy átlagos 65:35 a nő részére, akkor is a férfinek kéne a nő pénzét megkímélni? Ha gyerek van, jogos, a férfi adjon ki több pénzt, mert az anya minden idejét a gyerekre szánja. Ha a nő otthon van és 8 órában takarít és főz, akkor is. De ha a házi munka megosztva van (bár a nő részére nagyobb jut), és nincs gyerek, valamint mindkét fő dolgozik, akkor is a "férfi a férfi"?

Foglalkoztat a téma, bár én pont egyedül élek.

25/n

2022. júl. 13. 20:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Mint minden kapcsolatban ezt megbeszélik az emberek. Nincs olyan, hogy kell, a férfi a férfi pedig nem érv.

32N

2022. júl. 13. 20:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 13. 20:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben, főleg ha gyerek is van, a kassza közös, a házimunkát meg megosztják.

Ha meg nincs közöskassza, a házimunka akkor is közös.

2022. júl. 13. 20:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar ha anyagilag nekem kellene többet beleadnom amennyiben a fizetésem is megengedi. Ez egésszen addig mehetne ameddig nem érezném azt, hogy csak kihasználnak.

A kérdésben párkapcsolatról van szó amiben úgy gondolom az a normális ha a felek támogatják egymást és nem a másik hátrányára szeretnének előrébb jutni.

Rengeteg megoldás van, minden a körülményektől függ.

33/F

2022. júl. 13. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Linkeld a fórumot.
2022. júl. 13. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk közös a kassza, közös a házimunka és minden egyéb.

Ha nekem nincs kedvem elkészíteni a másnapi kajámat, akkor a feleségem megcsinálja. Ha neki nincs kedve porszívózni, akkor megcsinálom én. Sosem volt ebből hatalmi harc köztünk, az elejétől kezdve olajozottan megy minden.

Ha neki volt több ő adott bele többet a kiadásokba, ha nekem akkor én. Sosem számoltuk, mert közös a pénz.

2022. júl. 13. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk teljesen közös kassza van. Nincs ilyen, hogy ezt ő, én meg azt fizetem. Házi munkás rész nálam meg úgy működik, hogy, mivel nagyon szeretek takarítani ritkán kérem a segítségét. 31/N
2022. júl. 13. 20:33
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
25 évesen már a saját fejed után kellene menni, a saját értékrended szerint. Nem pedig 100 hülyét követni.
2022. júl. 13. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Kerdezo. Nem jutsz el a parkapcsolatig, ha egyenloseget akarsz. Mert ha igen, magadnak kell megteremtened a sajat lakasod, oregkori egzisztencjat. Ezert mint egy ferfinak, karriert kell epitened es hajtani a penzt. Este 8ig melozni es 35 eves korodra osszejon vm. Akkor persze korodbeli pasinak nem kellesz mert oreg leszel.
2022. júl. 13. 20:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Rég el van b.szva egy párkapcsolat, együttélés ahol a %-okról szól a történet nem pedig KÖZÖSSÉGRŐL. Mindenki hozzáad a költségekhez amennyit tud, amennyit keres annak függvényében. S kiveszi a házimunkából, a közös feladatokból a részét amit tud, amivel segíteni tud.
2022. júl. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!