Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ciki lenne 25 évesen állatkert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne 25 évesen állatkertbe menni?

Figyelt kérdés
Párommal nemrég költöztünk Győrbe és gondoltuk a hétvégén megnéznénk a győri állatkertet. Nem lenne ciki hogy ketten ott bóklászunk a gyerekek közt?
2022. júl. 7. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Jezusom…

Allatkert nem jatszoter.

Ennnyi erovel erdobe se menj be, mert ciki

2022. júl. 7. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Állatkertben vagyok diákmunkás és hidd el, nagyon sok fiatal pár szokott ott kézen fogva andalogni. A tiniktől kezdve a középkorúakon át a teljesen idősekig. Szóval nyugi, egyáltalán nem lesz ciki.
2022. júl. 7. 15:49
 3/14 Kétségbeesve keresem Nórikát ***** válasza:
17%

Ki fognak onnan nézni.

Pedofiloknak fognak tartani.

😅

2022. júl. 7. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Welcome! De inkább menjetek Veszprémbe mert a győri kaki. :D
2022. júl. 7. 15:54
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Ne viccelj már, szuper randiprogram, mi is többször voltunk a férjemmel, még a gyerekek megszületése előtt is - sőt, ha épp kettesben elutaznánk valahova, ahol van egy jó állatkert, tuti mennénk.
2022. júl. 7. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Rengetegen elmennek párok állatkertbe, mindenféle korosztály jár.
2022. júl. 7. 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
A Pingvinek a legjobbak :)
2022. júl. 7. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem ciki állatkertbe menni, de én már egy jó ideje nem járok. Egyszerűen azért, mert zavar, hogy rengeteg olyan állat van bezárva ketrecekbe és kifutokba, amelyek nem veszélyeztetett fajok. Így nem szeretném a jegvyasarlassal azt támogatni, hogy meg több állatot zárjanak be. Számomra ez nem különbözik az allatod cikruszoktol vagy a vízi parkoktol, ahol delfineket és orkakat tancoltatnak…
2022. júl. 7. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy ciki, 40 èvesen is járok oda időnkènt.
2022. júl. 7. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

Lányom nyaral anyámékkal, Én és párom meg Bécsbe megyünk holnap állatkertbe. Én 30, párom 36.

Semmi ciki nincs rajt.

2022. júl. 7. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!