Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem költözne velem össze, véleményetek?
Sziasztok!
A párommal másfél éve vagyok együtt. Sok időt töltöttem náluk, ő még az anyjával, tesójával él együtt, az utóbbi időben ő is sokat jött hozzám. Én sem egyedül élek, egy csládtagommal élünk ketten.
A kapcsolatomra azt mondanám, megvagyunk, de az utóbbi időben valahogy mégsem érzem harmonikusnak, úgy érzem, nem vagyok felül a rangsorban.
Felmerült valahogy a költözés témája. Azt felelte a kérdésemre, hogy összeköltözne e velem, ha egyedül laknék, hogy nem... Mikor faggatni próbáltam, csak annyi választ adott, hogy mert csak, röhögcsélt, de semmi konkrétat nem mondott.
Igényes vagyok, itthon háztartást vezetek, szeretek vele is lenni de szeretek egyedül is lenni, sportolok, szóval az ilyen felszínesnek mondható válaszok kilőve.
Így hogy alapozzon komoly kapcsolatra az ember?
26 évesek vagyunk.
Ha a kapcsolati továbblépésre csak röhögcsélés a válasz, akkor az nagyjából meg is mutatja a kapcsolat értékét.
Én a te helyedben bevetném az amcsi romantikus filmekben hallható "we need to talk" szituációt, és megkérdezném tőle, hogy "Figyi, Józsi, te hogyan látod a kapcsolatunk jövőjét?"
Ha nem tud érdemi perspektívát adni, ködösít, akkor én a te helyedben szakítanék vele, mert számomra egyértelmű, hogy te nem laza kapcsolatokat keresel, hanem a jövödre gondolsz egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!