Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés vagy ne?
Két hónap múlva egy éve leszünk együtt a párommal. Ő még egyetemista. Egyidősek vagyunk viszont ő egy 5 éves képzésre ment így neki még egy éve hátra van. Jövő ilyenkor végez. Én egy rövidebb képzést csináltam és már dolgozom.
Mind ketten úgy érezzük egymásban találtuk meg azt a személyt akivel le szeretnénk élni az életünket. Közösen tervezünk abszolút.
Az egyetemen ismerkedtünk meg messze lakunk egymástól nagyon nehéz mindkettőnknek megoldani azt hogy hetente legalább egy napot de találkozzunk. Úgyhogy távkapcsolatnak mondanám.
Természetesen szeretnénk mi is összeköltözni mint egyszer mindenki, főleg a távkapcsolat volta miatt.
A mai világban annyira nehéz jó áron kifogni egy házat ilyen magas ingatlan árak mellett de nekünk most lehetőségünk lenne rá. Adott egy ház jó áron amit szerintem nem kellene elengedni. Mire fel lenne újítva pont lediplomázna. Most ha jövő májusba kezd bele az ember akkor az még egy + év és lehet csak drágább házat találnánk. Illetve így legalább van idő szépen lassan újítgatni. Tehát beköltözni mindenképpen csak akkor szeretnénk amiután már lediplomázott és dolgozik. Nem várja el hogy eltartsam őt. Egy nagyon támogató család áll mindkettőnk háta mögött ( egyedüli gyerekek vagyunk mind a ketten ) szeretnének minket elindítani az életben. Nem szeretnék ők sem és mi sem hogy albérletbe menjünk és feleslegesen költsük a pénzt egy olyan házra ami nem lesz a miénk, így a házat ők vennék meg nekünk.
Nem tudom mi lenne a jó ötlet összességében.
Az együtt töltött időt nem soknak mondanám bár egy év az talán pont a határ.
Szeretném pozitívan látni a dolgokat, hogy minden rendben lesz velünk az elkövetkező egy évben de mindenki tudja hogy bármi közbe szólhat. Mások véleményére vagyok kíváncsi hogy várnátok még vele vagy meglépnétek most?
Vegyétek felesben, max eladjátok és felezitek a pénzt.
Végülis sokkal többet nem fogtok bukni rajta, mint amennyit egy év albira kiadnátok.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Nehéz esték elé nézek mivel tényleg nagyon nagyon jól át kell ezt meg gondolnom nekem is, nekünk is.
Többen felhívták a figyelmem egy másik lehetőségre amit korábban elvetettem, de most újra előveszem majd és megpróbálom a legjobb döntést meghozni ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!