Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha egyből ide költözök a barátomhoz? Nem lehet ebből baj? Nem korai?
Figyelt kérdés
1 hete jöttünk össze és azóta mindennap itt alszom nála olyan jól érzem magam vele nem is akarok haza menni. Barátom azt mondta hogy már hozhatom a cuccaim is.2022. máj. 10. 22:37
1/9 anonim válasza:
Lakva ismerszik meg az ember, szóval miért ne? Aztán vagy bejön vagy nem. :) Személy szerint nekem korai, mert nekem kell a rózsaszín köd, amikor még alig ismerem a másikat. Ha együtt laktok, azért ez hamarabb elmúlik.
2/9 anonim válasza:
Nem baj, csak legyen hova visszamenni. Kiszolgáltatottnak nem szabad lenni.
De nyilván ez csak egy "butanő vagyok" incel trollkodás. Jó sok van belőle ma este.
3/9 A kérdező kommentje:
2# neem
Nővéremmel van egy közös házunk. Oda akkor megyek amikor akarok.
2022. máj. 10. 22:53
4/9 Noren1989 válasza:
Hàt, nekrm elsietettnek tűnik az egész. Kamukérdésként persze épp megàllja a helyét, de ennyire hülye nőnemű lény sem létezik...
5/9 anonim válasza:
Első héten oda költözött a párom!
7 éve együtt vagyunk!
6/9 anonim válasza:
Ha van hova menned és nem hidakat égetsz fel magad mögött, akkor miért ne? Max. hazaköltözöl, ha nem jön be.
7/9 anonim válasza:
Haaat őszintén, nekünk úgy indult az egész, hogy párszor találkoztam vele (nem randi, társaságban voltunk) és az ágyában kötöttem ki. Szaladt az idő, és pár nap után azon kaptam magam, hogy hűha, haza kéne mennem. Még aznap írt, hogy hiányzom, értem jönne, ha benne vagyok. Azóta együtt, boldogan. Mint írták, ha van hova menni, akkor nincs gond. De nem minden esetben működik ez.
8/9 anonim válasza:
Én augusztusban ismerkedtem meg a barátommal a Tinderen. Nagyon hamar megvolt a közös hang és az első randit pillanatokon belül követte az újabb és újabb. Szinte majdnem minden nap találkoztunk munka után. Nagyon jól esett nekünk a másik társasága. Szeptemberben együtt elutaztunk 1 hétre külföldre. Októberben pedig hozzá költöztem az albérletébe és minden kiadást közösen fizetünk azóta. Tökéletesen működik a dolog.
9/9 anonim válasza:
Mi is így voltunk, egy hét után hozzám jött haza.Én vagyok a nő.Annyiban más volt, hogy volt egy lakása ausztriában, ott dolgozik.Közel volt, csak heti 3 napot aludt kint.2 év után a kinti lakás el lett adva.Ma már házasok vagyunk, boldogan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!