Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sok lány miért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért nem akar összeköltözni?

Figyelt kérdés

Kényelmesebb a szülőkkel lakni vagy miért?

Mondjuk az biztos hogy sok lány nem házias, főzni sem tudnak általában. Ami kicsit kellemetlen,mert fiu létemre én is tudok valamennyire.

Meg az a vicces hogy a lányok elvárják azt hogy egy fiú tudjon autót vezetni de ők meg nem értenek a női dolgokhoz.

2022. máj. 1. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Mert a te alternativ vilagodban csak a fiuk vezetnek kocsit, es csak nok foznek, igaz? Mert az autovezetes fius, a fozes meg lanyos. A fiuk keket hordanak, a lanyok meg rozsaszint.

Ez a TE alternativ vilagod.

2022. máj. 1. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
1: pont azt mondja, hogy nem. hogy a férfiak az autószerelés mellett tudnak főzni is. a nők meg az autószerelés mellett ma már a főzéshez sem értenek.
2022. máj. 1. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

“ 1: pont azt mondja, hogy nem. hogy a férfiak az autószerelés mellett tudnak főzni is. a nők meg az autószerelés mellett ma már a főzéshez sem értenek.”

De milyen nok? En no vagyok, tudok vezetni, fozni es sutni is.

Akkor milyen nokrol beszelsz TE, mint ha ez lenne az altalanos.

En NAGYSAGRENDEKKEL tobb olyan not ismerek aki vezet es foz, mint olyan ferfit aki ugyanerre a kettore kepes. Mert a ferfiak tobbsege egy kanalat nem mosna el, a konyhaba is csak zabalni megy, es nem fozni, merthogy az a no dolga, mint azt tudjuk……

2022. máj. 1. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
3: miért vagy ilyen ideges?
2022. máj. 1. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert a pasik többsége nem élettársat akar magának, hanem házicselédet. Odaköltöztetik a barátnőjüket magukhoz, csak hogy legyen valaki, aki mos, főz, takarít majd rájuk.
2022. máj. 1. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
5%
5: érdekes meglátás. én incel vagyok és magamra főzök, mosok, takarítok.
2022. máj. 1. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim alapján inkább a férfiak szokták halogatni az összeköltözést, nem a nők.
2022. máj. 1. 23:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik itt sok alternatív Univerzum ért most össze.

Hívom Pókembert, addig ne rosszalkodjatok.

2022. máj. 1. 23:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ami kicsit kellemetlen,mert fiu létemre én is tudok valamennyire."

Fiúként nehezebb a fakanál?

2022. máj. 1. 23:20
 10/13 anonim ***** válasza:
93%

"Meg az a vicces hogy a lányok elvárják azt hogy egy fiú tudjon autót vezetni de ők meg nem értenek a női dolgokhoz."

A nők is tudnak autót vezetni, az autóvezetés nem férfi dolog. A főzés meg nem női dolog.

Tudod miért nem költöznek össze? Mert minek költözzek össze olyannal, aki kiszolgáltatja magát. Anyukád lehet megteszi, de más nem fogja. Legalább is egyre kevésbé szerencsére.

2022. máj. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!