Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért nem akar összeköltözni?
Kényelmesebb a szülőkkel lakni vagy miért?
Mondjuk az biztos hogy sok lány nem házias, főzni sem tudnak általában. Ami kicsit kellemetlen,mert fiu létemre én is tudok valamennyire.
Meg az a vicces hogy a lányok elvárják azt hogy egy fiú tudjon autót vezetni de ők meg nem értenek a női dolgokhoz.
" a férfiak az autószerelés mellett "
Mi van? Elvinni a szervízbe? AZt nem nehéz. Otthon meg nem kell kontárkodni.
Én 1 évet vártam, csak ígéretek voltak.
Kész terveim és adottak voltak a lehetőségek.
Ő inkább az anyjával maradt.
Vége is lett. :D
Az én baráti körömben pont a lányok akartak mindig hamarabb összeköltözni.
Főzni meg nem egy nagy tudomány, én sem szoktam, de ha akarok valamit, keresek egy receptet a neten, és betartom pontról pontra az utasításokat. Analafabéták kedvéért videók is vannak. Szóval nem kell félteni a mai lányokat, aki nem fogyatékos, az tud főzni.
A vezetés kicsit más, ugye ahhoz jogosítvány kell, ami rengeteg pénz és idő. De nekem amúgy nem baj, ha a pasi nem vezet. A szerelés nem tudod hogy jött ide, de azt legtöbbször a szerelő csinálja, nem az Átlagjózsi. Pláne, hogy enni létszükséglet, tehát aki nem tud, tekinthető életképtelennek (akar férfi, akár nő), vezetés nélkül viszont elég jól meg lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!