Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sok lány miért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért nem akar összeköltözni?

Figyelt kérdés

Kényelmesebb a szülőkkel lakni vagy miért?

Mondjuk az biztos hogy sok lány nem házias, főzni sem tudnak általában. Ami kicsit kellemetlen,mert fiu létemre én is tudok valamennyire.

Meg az a vicces hogy a lányok elvárják azt hogy egy fiú tudjon autót vezetni de ők meg nem értenek a női dolgokhoz.

2022. máj. 1. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

" a férfiak az autószerelés mellett "

Mi van? Elvinni a szervízbe? AZt nem nehéz. Otthon meg nem kell kontárkodni.

2022. máj. 1. 23:30
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

Én 1 évet vártam, csak ígéretek voltak.

Kész terveim és adottak voltak a lehetőségek.

Ő inkább az anyjával maradt.

Vége is lett. :D

2022. máj. 2. 07:48
 13/13 anonim ***** válasza:
86%

Az én baráti körömben pont a lányok akartak mindig hamarabb összeköltözni.

Főzni meg nem egy nagy tudomány, én sem szoktam, de ha akarok valamit, keresek egy receptet a neten, és betartom pontról pontra az utasításokat. Analafabéták kedvéért videók is vannak. Szóval nem kell félteni a mai lányokat, aki nem fogyatékos, az tud főzni.

A vezetés kicsit más, ugye ahhoz jogosítvány kell, ami rengeteg pénz és idő. De nekem amúgy nem baj, ha a pasi nem vezet. A szerelés nem tudod hogy jött ide, de azt legtöbbször a szerelő csinálja, nem az Átlagjózsi. Pláne, hogy enni létszükséglet, tehát aki nem tud, tekinthető életképtelennek (akar férfi, akár nő), vezetés nélkül viszont elég jól meg lehet lenni.

2022. máj. 2. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!