Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azzal nagy terhet tennék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal nagy terhet tennék a válára, ha beszeretnék költözni hozzá, mert nem szeretek ott élni ahol élek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kire? Idegenek nem veszik szívesen, ha beköltözöl hozzájuk.

Amennyiben a párodról van szó, akkor először is tudni kellene, hogy szeretne -e veled együtt élni, a költségeket, házimunkát lehet felesben intézni.

2022. máj. 5. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. És ezt azért mondom, mert tőlünk kérdezed, nem tőle.
2022. máj. 5. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És ezt miért nem tőle kérdezed?
2022. máj. 5. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval menekülni akarsz onnan, ahol most vagy, csak gondolom, nem telik rá. Bennem felvetődne, hogy nem önzetlenül szerettél bele, hanem a lakhatásért. Ha panaszkodsz a körülményeidre és hogy keveset vagytok együtt, és ő felajánlja, az más.
2022. máj. 5. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bejelenteni valakinek, hogy hozzá akarsz költözni: számomra ez egyátalán nem annyira pozitív. Az nyilván más, hogyha ő hív, hogy költözz oda.
2022. máj. 5. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem örülnék olyan lakótársnak, akinek annyi sütnivalója sincs, hogy egy kérdést érthetően feltegyen.
2022. máj. 5. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elvált egy gyermekes anyaként az a tapasztalatom, hogy sok férfi a majdnem-hajléktalanságát akarja megoldani amikor ostromol az "olthatatlan szerelmével". De, ha felteszem a kérdést, hogy mennyit hajlando fizetni a rezsibe, akkor meglepődik, hogy a felét kérem.

Szerintem a kérdező is a majdnem-hajléktalan helyzetét akarja megoldani.

2022. máj. 6. 05:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajaj, ismerős a kérdés! Nemcsak egy férfi ismerősöm van, aki jönne a "nyakamra"... van, akinek érthetően elmondtam, hogy NEM!

Remélem, megértette. Nemsokára tudom rendezni a helyzetemet (kilátásban vannak változások, amelyekért én szoktam tenni) és ezek a szörnyűségek remélhetőleg el fognak kerülni.

2022. máj. 8. 04:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!