Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele hogy hiába?
Egyszerűen hiába mondtam/kértem tőle h figyeljen a rendre jobban a szekrényébe semmit nem használ.
Ő folyamatosan panaszkodik h nincs helye a cuccainak. Én már mondtam h ha nem pakolja össze a cuccait akkor 100 szekrény is kevés..
Nem extrém módon gyűjtöget de hajlamos csak berakni a szekrénybe jó' van az ott elven..
Te mikor érted meg végre, hogy ennek semmi értelme és szakítani kéne? Mikor írtad ki az első kérdést róla? 3 éve? 4?
Amúgy meg olvass már a sorok között, b+! Arra céloz, hogy az nem közös otthon, amiben éltek, ő csak egy megtűrt személy, aki örüljön, hogy kapott egy polcot, de egy szekrénybe nem fogsz miatta beruházni.
Te miért vergődsz még itt mindig, már lassan negyedik éve?
Ő egy dologban hibázik: hogy nem dobott még ki mint macskát szrni, ahogyan megérdemelnéd.
Te nem szereted őt, folyamatosan alázod, hol itt, de máshol is panaszkodtál róla (a súlya és a pm betegsége miatt).
MIATTAD beteg, mert te gyűlölöd őt, csak annyi gerinced már nincsen, hogy szakíts - bár szerintem élvezed, hogy bánthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!