Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy így el fog veszíteni minket?
Férjem állandóan azon van, hogy több pénzünk legyen, de már túlzásba viszi. Soha nincs ránk ( 2 gyerek van) ideje. Állandóan dolgozik, túlórázik, plussz munkákat keres, mert hogy a gyerekeknek legyen meg mindene. Ez szép és jó, de az apjuk is kéne, együtt eltöltött idő, gyakorlatilag annyit látják, hogy hazajön, eszik, fürdik, alszik. Ha itthon van, akkor meg csak járja a boltokat mi hol olcsóbb hol lehetne többet spórolni. Most is telefonáltak neki, hogy van egy kis meló, hiába mondtam nem kell az a pár ezer ft, legyen velünk, de nem, ment mert pénzt érzett.
Nem kellene ennyit dolgoznia, ez már beteges amit csinál, így akarja bizonyítani, hogy szeret minket. De nem így kellene! Mit tegyek? Én már ki vagyok idegileg, nem vagyok boldog mellette.
"mindene meglegyen" - de hülye elgondolás...
az egy milliárdos gyerekének sincs, nemhogy egy melós embernek.
Én arra is nagyon büszke voltam, amikor az egyik lányomnak az volt a feladat elsőben, hogy rajzolja le a kedvenc játékát, és engem rajzolt le.
A többiek meg annyira irigyelték, a videós, bringás rajzaikkal.
Igen, a gyerekeit biztosan elveszíti így - nekünk meg nagyon jó a viszonyunk, pedig már férje is van.
Két dologra tudok gondolni, mert ezt meg kell érteni hogy jól tudd neki elmagyarázni.
Egyik a magyaros kivagyiság. Ez a "Sanyinak százcolos tévéje van, nekünk is legalább akkora kell!" mentalitás.
Minek? Ha tudtok enni, van kis félretett pénzetek, a gyerekeknek ruha, alap kellékek, az elég.
Ezt főleg most értem meg hogy van pénzem. Vehetnék sok hülyeséget, de minek? Boldogabb nem leszek tőle.
Lehet ezt nem érti meg és ezt kell neki elmagyarázni.
Másik, lehet nem tud mit kezdeni a gyerekekkel. Közösen akartátok őket (nézz magadba)?
Lehet egy egzisztenciális válságot akar így lekezelni. Lehet nem érti, hogy ő apaként mit tehet, és inkább a munkába menekül. Lehet nem is tudja, hogy kell bánni a gyerekekkel...
Ülj le vele és legyen nyugodtan 2-3 óra hosszátok, amikor zavarás nélkül a végére járhattok együtt, miért van ez a kényszere, aztán tegyetek érte együtt.
Első! Ez nagyon aranyos történet volt, köszönöm :)
Én itthon vagyok a kicsivel, nem dolgozom most, de akkor sem lenne szükség annyi munkára.
Az alap meglenne úgyis. Ezt nem csak a túlélésre szánt dolgokra értem, hanem kényelmesen megélnénk. Ő meg gyűjtöget. Ez ugye egy darabig érthető, legyen vésztartalék, a gyerekeknek félretett pénz, de ne menjen az együtt töltött közös minőségi idő rovására! Mert az legalább annyira fontos. És a gyerekek is hiányolják, főleg a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!