Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy így el fog veszíteni minket?
Férjem állandóan azon van, hogy több pénzünk legyen, de már túlzásba viszi. Soha nincs ránk ( 2 gyerek van) ideje. Állandóan dolgozik, túlórázik, plussz munkákat keres, mert hogy a gyerekeknek legyen meg mindene. Ez szép és jó, de az apjuk is kéne, együtt eltöltött idő, gyakorlatilag annyit látják, hogy hazajön, eszik, fürdik, alszik. Ha itthon van, akkor meg csak járja a boltokat mi hol olcsóbb hol lehetne többet spórolni. Most is telefonáltak neki, hogy van egy kis meló, hiába mondtam nem kell az a pár ezer ft, legyen velünk, de nem, ment mert pénzt érzett.
Nem kellene ennyit dolgoznia, ez már beteges amit csinál, így akarja bizonyítani, hogy szeret minket. De nem így kellene! Mit tegyek? Én már ki vagyok idegileg, nem vagyok boldog mellette.
Én azt mondom köztünk rendben vannak a dolgok. Amikor lefekszünk nagyon sokat szeretgetjük egymást ( nem szexre gondolok, az kb heti 1, de nekem sincs igényem többre így nem gondolom hogy probléma). Nekem többet jelent az összebújás és neki is ( ez régen is így volt) És nyilván ha nem szeretném nem hiányozna.
Én rajta azt látom, hogy pánikol, hogy nem lesz pénz. Ez talán a gyerekkori nélkülözései miatt lehet.
Tehát ha dolgozik az a baj. Ha nem dolgozna ennyit az is jó lenne de ha lebetegszik akkor de jó lenne ha lenne tartalék. Tehát ez is baj.
Ha minden baj mi lenne ha vele beszélned meg ??
Ja tehát heti egyszer szétteszed és.ez neki is legyen elég.
Hát, szerintem máshoz jár, hogy kapjon valamit mert heti egy szex az egy kalap fos.
Bocs a nyerseségért.
Nem a szexuális élettünkkel van a probléma! Lehet, hogy kedves válaszoló neked kevés a heti 1, akkor te keress olyat, aki mindennap " szétteszi neked a lábát"!
Beszélgettünk, de csak azt mondja, hogy ő feszült, ha nem fog meg minden lehetőséget, mert úgy érzi akkor nem tesz meg értünk mindent és nem érti nekem ez miért baj.
Hát nem tudom.... Ha az lenne a baja, akkor miért jött velem össze, akkor sem szexeltünk többet, sőt sokkal kevesebbet ( pl egész terhesség alatt nem). És akkor még munkamániás sem volt.
De esetleg ha mégis ez zavarná, akkor miért nem kezdeményez többször? Biztos nem utasítanám vissza.
Meg amúgy is, hogy jön ez így össze, hogy kevés neki és inkább többet dolgozik?! ( tuti, hogy dolgozik)
Valószínű az apaság bestresszelte.
Csináljatok havi költségvetést. Mennyi a havi bevétel és az alap kiadás. Mennyi marad megélhetésre. Mutasd meg neki, hogy nem szükséges minden 5 ezer forintért rohannia. Sokkal fontosabb, hogy a gyerekek életében legyen egy apa figura. Ne csake egy fáradt, idegen férfi. Mellesleg gondolom annyira neked sem jó hogy egésznap egyedül vagy, nincs felnőtt társaságod, akivel értelmesen lehetne beszélgetni. Erre volt a tanmese, amikor a gyerek megkérdezi apukát, hogy mennyi az órabére, majd az összes zsebpénzét odaadja az apjának egy óráért cserébe, amit csak vele tölt... Na ez a szomorú. Gyanítom a párodat is max így lehetne meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!