Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy értessem meg a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a párommal, hogy nem kell csillognia a háznak, ha jönnek a szülei?

Figyelt kérdés

Párommal 2éve élünk közös házban, minden egész jól müködik köztünk, kivéve mikor évente 1x jönnek hozzánk a szülei, akkor ő teljesen kifordul magából.

Azon akad ki hogy szerinte csupa kosz a ház, rumli van mindenhol. Pedig mindennap takarít. Óvonőként dolgozik, az óviban most nyári leállás van 2 hétig. Tehát bőven van ideje mindenre és nincs kosz a házban, nem tudom ő mit lát... a lényeg hogy szószerint összeírta hogy napról napra mit fog csinálni takarítás terén. Mint valami ütemterv a katonaságnál.

Sajnos nem tudok neki segíteni mert szabadnapot csak szombatra kaptam, aznap pedig jönnek a szülei viszont szerdán már mennek is haza.

Nem vagyunk húdegazdagok, de a szülei se azok. Nem vagyunk 4 csillagos panzió hogy tipi-topi rend legyen.

Mégis ideges egész nap, éjjel forgolódik.

Anyukája tök rendes és a nevelőapuja is, náluk is láttam már port mégse volt semmi gond abból.

Nem értem miért ilyen a párom. Mit tehetek vele? Hogy segítsek neki?

24 évesek vagyunk, ő a nő

2020. aug. 10. 08:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell segíteni neki, ilyenkor hagyd békén a nőt:D Szélvészként kifordítja az egész házat, megcsinálja és utána nyugton van. De ha belekotnyeleskedsz, akkor csak hátráltatod, és elhúzódik a folyamat. Ilyenkor a nőket békén kell hagyni-ők tudják, hogy mit csinálnak:D Te pedig jobb ha ilyenkor otthon sem vagy, menj edzeni, úszni vagy bármit, csak hagyd békén:D
2020. aug. 10. 09:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak hát hazaérek munkából és azt hallgatom mennyi dolga van, főz,mos és még takarít is. Ha azt mondom neki itthon vagy meg tudod csinálni, akkor én vagyok a rossz
2020. aug. 10. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
99%
Légy nagy kegyelmű, és elnéző. Készíts neki egy hideg üdítőt, masszírozd meg a lábát vagy bármit, és esdeklő kutyaszemekkel és együtt érző fejjel lesd az óhaját:D Akkor nyugtod lesz:D
2020. aug. 10. 09:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, a megfelelési kényszer, és a maximalizmus nem gyógyítható. Akkor jársz a legjobban ha csendben maradsz és békén hagyod.
2020. aug. 10. 09:14
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Én is ezt szoktam csinálni. Ne izgulj, ahogy elmennek elmúlik.
2020. aug. 10. 09:14
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Nőként az összes eddigi válasszal egyet értek. Évi pár nap, ki kell bírnod. Ha elmentek, nyugi lesz újra.
2020. aug. 10. 09:28
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Azt írtad,hogy évente egyszer mennek Hozzátok a szülei. Érthető,hogy erre az alkalomra rendet szeretne.Te pedig hagyd, egyszer egy l évben ezt kibírod.
2020. aug. 10. 09:28
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd rá. Én ezt akkor csinálom, ha a párom anyja jön át karácsonykor. Ez a mi kis dilink, hogy szeretnénk abban a tudatban lenni, hogy még a szekrény háta mögött is tisztaság van. :D Amúgy sem árt egy lakásnak, hogyha évente egyszer nagyon-nagyon alaposan ki van takarítva.
2020. aug. 10. 09:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

2-es: egyszerűen hagyd rá, meg se jegyezd.

Ha panaszkodik, hogy mennyi a dolga, akkor dícsérd me, hogy valóban, de milyen sokat is haladt vele :)

Ez legyen a legnagyobb baj, hogy takarít ilyenkor.

2020. aug. 10. 11:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Illetve ne dobáld szét a dolgokat, dícsérd meg, hogy szép rend van mikor hazajössz rá, hogy remdetrakott a zoknis fiókban, ne említsd a szüleinek, ha jönnek, hogy egész héten takarított, és ne mondj rá se olyat, hogy meg tudja csinálni, se olyat, hogy fölösleges. Legfeljebb akkor hozd fel a témát, miután elmentek a szülei.
2020. aug. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!