Rozsdás krómozott felületet hogy tehetném újra korrózió állóvá? Nem kell csillognia csak ne rozsdásodjon. Ha lecsiszolom és lezsírtalanítom és lefújom valami átlátszó vagy matt lakkal az megoldaná?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 22:13
1/2 anonim válasza:
érthető mit szeretnél..de javaslom inkább netedd...én is csináltam ilyent, de baromi csúnya lett...amolyan méltatlan gányamunka..
inkább apránként krómoztass. Profi gyönyörűen megoldja..elismerem pénzbe kerül, de megéri.
(persze nem ezt kérdezted, de én ezt javaslom)
2/2 A kérdező kommentje:
Értem csak az a baj hogy most annyi pénzem nincs hogy lekrómoztassam és hamarosan épülne össze mert egy Riga felniről lenne szó.
2016. nov. 12. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!