Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy értessem meg a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a párommal, hogy nem kell csillognia a háznak, ha jönnek a szülei?

Figyelt kérdés

Párommal 2éve élünk közös házban, minden egész jól müködik köztünk, kivéve mikor évente 1x jönnek hozzánk a szülei, akkor ő teljesen kifordul magából.

Azon akad ki hogy szerinte csupa kosz a ház, rumli van mindenhol. Pedig mindennap takarít. Óvonőként dolgozik, az óviban most nyári leállás van 2 hétig. Tehát bőven van ideje mindenre és nincs kosz a házban, nem tudom ő mit lát... a lényeg hogy szószerint összeírta hogy napról napra mit fog csinálni takarítás terén. Mint valami ütemterv a katonaságnál.

Sajnos nem tudok neki segíteni mert szabadnapot csak szombatra kaptam, aznap pedig jönnek a szülei viszont szerdán már mennek is haza.

Nem vagyunk húdegazdagok, de a szülei se azok. Nem vagyunk 4 csillagos panzió hogy tipi-topi rend legyen.

Mégis ideges egész nap, éjjel forgolódik.

Anyukája tök rendes és a nevelőapuja is, náluk is láttam már port mégse volt semmi gond abból.

Nem értem miért ilyen a párom. Mit tehetek vele? Hogy segítsek neki?

24 évesek vagyunk, ő a nő

2020. aug. 10. 08:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet: ezen nem lehet változtatni. Aki mindig másnak akar megfelelni, az mindig így fog viselkedni.
2020. aug. 10. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem ismerős a helyzet,szerencsére.Én örülnék,ha segítenél.
2020. aug. 10. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Ajd ő eldönti, hogy a saját szüleinek mi lesz az elfogadható. Te sem akarod, hogy anyósod kommenteljen...
2020. aug. 11. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!