Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis milyen indokokkal tudok visszatáncolni az összeköltözéstől?
Ne legyél egy hazug féreg és akkor nem fog fájni a fejed a saját hülyeségeid miatt.
Érdekes, én tudtam nyíltan kommunikálni a kapcsolataimban, a PÁROMNAK konkrétan meg tudtam mondani összeköltözés előtt, hogy lelkileg nem érzem erre késznek magam és szeretnék még várni, lassan hozzászoktatni magam.
Nem csodálom, hogy ennyi ember akar bosszút állni és szétverni valamelyik idióta fejét. Nézzetek már magatokra, időrabló férgek vagytok, megérdemlitek a sorsotokat, hogy a saját mocsokságotok miatt legyen nehezebb az életetek.
#14 Persze... ha így lenne, szívfájdalom nélkül mondanád a csajnak, hogy nem akarsz vele összeköltözni. Aztán ha nem tetszik neki, maximum eggyel kevesebb lesz.
Pont az a te bajod, hogy három éve reménykedsz, hogy jön jobb, de nem jön...
Viszont: a csaj az első pasi karjába fog omlani, aki kimutatja felé a vonzalmát és kicsit udvarol neki. A B verzió, hogy tényleg annyira ronda, hogy te vagy az egyetlen, aki ráfanyalodik. Ez azt jelenti, hogy te is ezen a szinten vagy.
Szóóóóval: mennyire csúnya lyukkal kell beérned?
Te minek pazarolsz éveket olyanra akit nem is szeretsz?
Nem tűnik fel hogy egy f.sban vagy es olyannal szexelsz aki sz.rt se ér neked? Miért adod le? Netán neked is önértékelési gondjaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!