Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mégis milyen indokokkal tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis milyen indokokkal tudok visszatáncolni az összeköltözéstől?

Figyelt kérdés
A kapcsolat nem igazán monogám, mármint kicsit egyoldalú a dolog. A csajt még akkor ismertem meg mikor 17 volt, velem vesztette el, azóta hetente 2x elviszem randizni, a kóros önbizalom hiányával neki ennyi elég. Egy mozi/vacsi/séta, aztán felmegyünk hozzá megd*gom a vágyai szerint és ennyi. Ő csak törődésre vágyik, és ez elég is neki. 20 évesen elköltözött otthonról, azóta nyaggat hogy néha aludjak ott, most meg megkérdezte hogy összeköltözünk-e. Na most az elég sok gondot okozna, és felborulna a már 4 éve jól működő rendszerünk. Hogyan ne legyek túl bántó, de határozott a kérdésben? Vannak ötleteim, de kérlek adjatok tippeket.

#szex #csaj #fiatal #szorongás #rutin #Önértékelésigondok
2022. ápr. 9. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd hogy felépítse az önbizalmát
2022. ápr. 9. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél egy hazug féreg és akkor nem fog fájni a fejed a saját hülyeségeid miatt.

Érdekes, én tudtam nyíltan kommunikálni a kapcsolataimban, a PÁROMNAK konkrétan meg tudtam mondani összeköltözés előtt, hogy lelkileg nem érzem erre késznek magam és szeretnék még várni, lassan hozzászoktatni magam.

Nem csodálom, hogy ennyi ember akar bosszút állni és szétverni valamelyik idióta fejét. Nézzetek már magatokra, időrabló férgek vagytok, megérdemlitek a sorsotokat, hogy a saját mocsokságotok miatt legyen nehezebb az életetek.

2022. ápr. 9. 16:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Te pedig ezt nagyon szepen ki is hasznalod. Mondd el neki az igazat es ne legyel gerinctelen. Akkor legalabb lesz eselye arra, hogy talaljon valakit, aki tiszteli. Te meg kereshetsz masik dugopajtit, aki nem hiszi azt, hogy parkapcsolatba vagytok.
2022. ápr. 9. 16:45
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így is van elég “dugópajtim”
2022. ápr. 9. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14 Persze... ha így lenne, szívfájdalom nélkül mondanád a csajnak, hogy nem akarsz vele összeköltözni. Aztán ha nem tetszik neki, maximum eggyel kevesebb lesz.

Pont az a te bajod, hogy három éve reménykedsz, hogy jön jobb, de nem jön...

Viszont: a csaj az első pasi karjába fog omlani, aki kimutatja felé a vonzalmát és kicsit udvarol neki. A B verzió, hogy tényleg annyira ronda, hogy te vagy az egyetlen, aki ráfanyalodik. Ez azt jelenti, hogy te is ezen a szinten vagy.

Szóóóóval: mennyire csúnya lyukkal kell beérned?

2022. ápr. 9. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Te minek pazarolsz éveket olyanra akit nem is szeretsz?

Nem tűnik fel hogy egy f.sban vagy es olyannal szexelsz aki sz.rt se ér neked? Miért adod le? Netán neked is önértékelési gondjaid vannak?

2022. ápr. 9. 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Félig magamra ismertem, és fáj. Csak félig, mert én nem vagyok és nem is voltam ilyen helyzetben. De én is pontosan úgy gondolkodok, mint a lány, akit kihasználsz. Kérlek, mondd meg neki az igazat, és ne hülyítsd tovább.
2022. ápr. 10. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szánalmas, hogy csak így tudsz csajozni és egy not megtartani…undorító egy alak lehetsz, nemcsak kívül, de ami a nagyobb baj az az, hogy belül is.
2022. ápr. 14. 09:41
 19/19 exronin ***** válasza:
100%
Próbálod adni a menőt, de ha ezt évek óta csinálod, akkor neked is önértékelési zavaraid vannak. Nem gondolnálak férfinak...
2022. ápr. 17. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!