Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon elkezdeni az életet a barátnőmmel együtt? 20f
Szerintem hajrá, nem korai. Pont jó időbe vagytok. Ilyen tájban sokszor már jön a gyerek is sokaknál.
Szurkolok nektek.
Ha mindog figyeltek arra, ha szerelmet fent tartsátok, beszélgettek, törődtök egymással eleget, rendszeresen randiztom továbbra is, figyeltek, h a bensősséges viszony megmaradjon, akkor hosszú távú lehet a kapcsolatotok. Ugyanis leginkább ettől függ.
Én ugyan nem sokkal vagyok idősebb,de megjártam már ezt azt.
Van olyan hogy fiatalon megtalálja az ember az igaz szerelmet, a világon minden rendben megy és menni is fog, de ha mégsem akkor könnyen rá tudsz fázni, és ez a mai világban ritka eset.
Valamilyen szinten neked is lehet aggodalmad, ha feltetted a kérdést. Én várnék az eljegyzéssel, mert tartogathat nagy meglepetést az együttélés, és azzal is hogy közös munkába fogjak a barátnőm apukájával, ha előre tudom hogy évekre kell szóljon és nehezen tudnék kilépni. Nem azt mondom hogy a mi lesz ha legyen az alapod, de lassíts le, mert ez így túl sok lesz. Kaptál egy házat, apád cége a tiéd lesz, 20 évesen ez nem semmi elismerem, de ha nem megy véletlenül az együttélés és külön mentek akkor az apja még mindig ott lesz és nem biztos hogy kellemes helyzetben találod magad.
Arról nem is beszélve, hogy a barátnőd 19 éves, most kezdi csak el bontogatni a szárnyait, sokat fog változni ő is ezidő alatt ebben biztos vagyok. Kezdetnek én az együttélést is elégnek gondolom. 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!