Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal óriási a szerelem.En vagyok élete szerelme és ő nekem.felnőtt lányommal is jó a kapcsolat.én most kevesebbet keresek nála viszont van egy klassz házam ahol hárman élhetünk.de ő 3 hetente 10 napra hazamegy.azt mondja erre van szüksége.miért?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 17:36
1/9 anonim válasza:
Mert gondolom olyan mint én. Már nem 20 éves, és kell a "túra". Túra = egyedüllét, gondolkodási lehetőség külső befolyás nélkül, "énidő", ahogy manapság írják a libamagazinok cihológusai.
2/9 anonim válasza:
Mert nem nőtt még fel, nem szakadt el az anyja mellől.
Dobnod kellene a srácot.
4/9 anonim válasza:
Én is megismertem "életem szerelmét". Nem akarok Tőle 10 napot külön tölteni. Pont ezért különlegesebb mint az eddigi párjaim.
Nem is értem hogy jönnek ide az anyagiak? Hova megy haza?
6/9 anonim válasza:
Óriási szerelem lehet a részéről ha csak úgy haza megy feszt majd nem 2 hétre :)
7/9 anonim válasza:
Biztos, h az anyjához megy és nem a szeretőjéhez?
8/9 anonim válasza:
Hogy lehet óriási szerelemről beszélni,ha ilyen dolgot sem tudsz vele megbeszélni ?Menj utána egyszer nézd meg merre jár .
9/9 anonim válasza:
3 hetente 10 napra?? Megha 2 napra menne, vagy 3x1-re azt mondom ilyen típus, mert van ilyen, de hogy 10 napra... Nekem ez nagyon furcsa. Nekem is kell az egyedüllét, de arra elég 1-2 nap is, vagy akar par óra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!