Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak melyiket választátok nagyon őszintén ?
Ez egy elméleti kérdés.
Tételezzük fel,hogy kiderül a szerelmetekről akivel már együtt éltek házasok vagytok,hogy a baba projekt nem jön össze és kiderül,hogy nem lehet baba se természetes úton,se lombikkal,a nő miatt a férfi egészséges és neki lehetne,így csak az örökbefogadás marad mint opció.Nagyon nagyon őszinte választ várok.
Őszintén zavarna titeket,de elfogadnátok és megfelel az örökbefogadás,vagy vágynátok sajátra, ezért elhagynátok az illetőt és egy olyan nőt keresnétek aki tudd szülni.
Fáj a szívem a gondolattól is, de én akarok gyereket, minimum 3 darabot.
Feleségemnek megvannak az adottságai, hogy legyen is, az én családomban is erős volt a sperma, szóval nem félek. Inkább attól, hogy csak pár alkalom a próbálkozás.
Nem tudom mit tennék. Egyrészt a házasságot csak a halál bonthatja fel, másrészt ugye vágyom a gyerekre.
Örökbe nem akarok fogadni
9. Évekig látogattam a nagymamámat idősgondozóban mielőtt meghalt. Több olyan szobatársa is volt akiknek van gyerekük, és pont azt mondogatták milyen szerencsés a nagyim, hogy vele törődünk, mert a fia, én és a tesóm is heti többször voltunk nála.
Szomorkodtak, mert őket a kutya se látogatta soha. Annyit hallottam hogy kettőnek külföldre költöztek a gyerekei, a 3.- nak pedig nem volt gyereke, és egy 4. Bácsinak 3 gyereke, és akkor 6 unokája volt, soha senki nem volt nála.
Idős emberek akiknek Gyerekekkel és gyerek nélkül is ugyanaz lett a sorsuk.
Attól hogy valakinek gyereke van, az semmire se garancia, még ugyanúgy lehet hogy idősen egyedül marad.
És ez egy végtelenül önző , hányinger hozzáállás, azért szaporodni, hogy öregségedre majd legyen aki rád nyitja az ajtót.
#13:
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy aki több évnyi-évtizednyi szeretetkapcsolatban él a gyerekeivel, unokáival, azt ritkábban hagyja magára idősen a család. Az ilyen önmegvalósító szupernagyik átka szokott ez lenni a környezetemben (nem azt mondom ezzel egyébként, hogy akkor feltétlenül univerzális igazság), akik még “élni akarnak” 50/60 éves korukban is a világba és nem az unokákkal vesződni.
Nemcsak az utódok, hanem a felmenők hozzáállása is kell hozzá, hogy felbomoljon egy ilyen korábban erősnek számító kötelék.
Ez bizony így van.
Faterom is sértésnek veszi ha valaki megemlíti,hogy már nagyfater. "Én biztos nem fogok 47 évesen tatát játszani" :D
Viszont ezt sajnos már szinte mindenhol tapasztalom. Apósom 60 éves, ő meg inkább lebassza magát a tv elé ha át is mennek az unokák 3 perc múlva elküldi játszani őket.
Valahol biztos hibás ez a felgyorsult világ is ezért,hogy 60 évesen is ki van dögölve mindenki a munka után, nem úgy mint a régebbi öregjeink,hogy elvoltak már nyugdíjasan,vagy a saját kis tanyájukon a jószágokkal a kertben,ők jobban tudtak (meg akartak is persze, mert van baj a hozzáállással is) foglalkozni az unokákkal.
No meg ahogy mondod,a megözvegyült nagyik 8/10 elkezd 16 éves csitri lányt játszani 60+ évesen, egyáltalán nem az életkorának megfelelően viselkedik manapság senki.
Én ezért meg sem fordítom a fejemben,hogy ilyesmire apelláljak vénségemre. Annak ellenére sem,hogy én igyekeznék rendeltetés szerűen foglalkozni majd velük,ha összejön.
#15:
Kedvenc jelenetem a korona előtti pánik(vásárlás)ból 2020 márciusában a Tesco-ban:
Idős férj: Margó, minek írtál fel 10 kg vajat a listára?
Felesége: Hát hogy ha jönnek az unokák, tudjak nekik sütni és ne legyen hiány.
Férj: De hát Margó, 10 éve egy süteményt nem sütöttél nekik!
Na, itt volt az a pont, amikor az áruházból fővárosi nagycirkusz lett.😂😂
Amúgy az idősekkel is az a baj, hogy náluk is begyűrűzött ez a gátlástalan egzisztencializmus és exhibicionizmus, ami a mi korosztályunkban sem ízléses. Csak ameddig mi ezt tudjuk 20-on évesen korrigálni, náluk nagyobb a tét és ilyenkor jön a meglepődés ugye, hogy a polcra feltett család nem akarja a beteg papit/nagyit ápolgatni élete alkonyán. Talán nem véletlen, ha a kutyájukhoz több érzelem köti őket, mint ahhoz, aki 2x egy évben kíváncsi rájuk, ugye…
szörnyű ez a mai felgyorsult, rohanó világ :(((((((((((((((((((((((
régen minden jobb volt :(((((((((((((((((((((
#17:
Nem ezt mondtuk, hé. :D Hanem hogy aki a “bezzeg a mai fiatalok” szégyen stand up-pal jön, az legyen szíves már ezeket a valid dolgokat is figyelembe venni. :D
"aki 2x egy évben kíváncsi rájuk"
Csak nehogy elhidd, hogy ez az átlag. Szerintem az ilyen eset inkább ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!