Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi alapján választatok párt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választatok párt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szexuális vonzódás alapján
2012. dec. 21. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Leginkább személyiség alapján. :-)
2012. dec. 21. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Aki adott. Na jó, nem. Aki viszonozza. Na jó, ez sem. Fogalmam sincs, csak úgy jön!
2012. dec. 21. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére elég sok választási lehetőségem akadt minden kategóriából, aki mellett végül kikötöttem, azért választottam elsősorban, mert meg tud nevettetni, meg tud vigasztalni, magabiztos, biztonságban érzem magam mellette, talpraesett, laza, optimista, odaadó, megértő és nagyon egy hullámhosszon vagyunk bizonyos dolgokban, másban meg pont az ellentétem, így kiegészítjük egymást.
2012. dec. 21. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, nyilván kialakulhat sok ember irányába vonzalom, amit nem lehet befolyásolni, csak úgy jön. Ennek mindenképp meg kell lennie, van, aki ezt a külsejével tudja elérni, van aki a személyiségével.

Ahhoz, hogy ebből a vonzalomból kapcsolat legyen az kell, hogy vonzzon fizikálisan és lelkileg is, ha ez mindkettő nem teljesül, akkor nem választom a páromnak.

2012. dec. 21. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Vannak akik azt mondják, hogy szerelemből.

Vannak akik azt mondják, hogy érdekből.

Vannak akik azt mondják, hogy szerelemből és érdekből.

Vannak akik azt mondják, hogy ők nem választanak, pedig őket választják.

Vannak akik azt mondják, hogy ők választanak, de őket senki sem választja.

Vannak akik nem mondanak semmit, egyszerűen csak élnek.

És vannak még sokan akiknek teljesen más a tapasztalatuk, és ez így is van rendjén.

2012. dec. 21. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
nem megfontolt, ésszerű okokból, csakis olyan jöhet szóba, akivel megvan az a plusz szikra
2012. dec. 21. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
90% ban külső alapján. Főleg legyen csodaszép arca, és fogós cicika, meg hosszú barna haja. Ez alapján. Ne legyen nagyon nagyon hülye.
2012. dec. 21. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Megtetszik benne valami (az összképben), kiderítem intelligens-e, igen, akkor ismerkedek vele, ha minden más is passzol, akkor szívesen járnék vele. Ha ő is benne van, akkor így valahogy.
2012. dec. 21. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:
akihez jobban vonzódok és jobban tudunk együtt lenni
2012. dec. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!