Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján választatok párt?
Azt nézem leginkább, hogy mennyire illünk össze. Ez kimeríti a humor, az érdeklődési kör, beszédtémák, ízlés, jövőbeni célok, a mindennapi életvitel, satöbbi, satöbbi kérdését is. Ha a személyisége megnyerő, az összhang kettőnk között megvan és a kardinális kérdésekben (házasság pl, gyerekvállalás) megegyezünk, onnantól kezdve meg az utolsó szűrő a szex :D Ha az is működik, akkor mehet a próba folyamat, hogy vajon kapcsolatban milyenek vagyunk.
Na, én kb ezek alapján választok párt, bár nyilván egyik sem egy tudatos tényező, nem egy elképzelt lista mentén haladok, és pipázom, ami stimmel, kihúzom, ami nem... Egyszerűen az ismerkedés során ahogy jönnek az új információk a másikról, benyomások, hasonlók, úgy kialakul maga a véleményem és érzelmi hozzáállásom róla.
Én elég válogatós vagyok.
A partner legyen igényes, ápolt, tiszta. Figyelem az orr, az ujjak és a fogak formáját. A bőr minőségét. A kémia legyen jó.
Belül legyen nyitott, éljen egyszerűen, kövessen egy pozitív rezgésű tradíciót (ez nem kötelező), fogadja el, hogy az anyagon túl más is létezik, ne legyen anyagias, legyen szerény és házias.
Jó érzéssel töltsön el ha ránézek és úgy tudjak vele beszélgetni, hogy nem unatkozom.
37F
A normálisabb lányokért általában küzdeni kell. Ami könnyen jön, az könnyen megy. (Tapasztalat is)
Az érdeklődési körnek meg nem feltétlen kell egyeznie... mi a párommal több mint 1 éve együtt élünk, és nem igazán jutunk közös nevezőre filmek terén, zene téren stb. Ettől függetlenül teljes mértékben szeretjük egymást és kiállunk egymás mellett. Nálam a harmónia a fontos, a hobbi lehet teljesen más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!