Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szüleinél szeretne együttélni , mit tegyek?
Jött az álompasi,szinte mindenben az elképzeléseimnek megfelelő , szeret, szeretem stb. De itt ez a szinte.... A szüleinél szeretné ha együtt élnénk, vagyis én költözzek oda. Nem akar más opciót. Külön albérletben azért jobb lenne....
Most emiatt hagyjam veszni az álompasit, vagy tegyem amit kér és költözzek oda?szerinte meg se akarom próbálni,csak fújom amire én vágyok.
25N 31F
Sajnos azon gondolkodtam, hogy ez sehogy nem jó.
Ha belemegyek odaköltözöm és nem sikerül jól, akkor mehetek új albérletet keresni ( most egy barátnőmmel bérelünk ketten) de ha feladom ezt,nyilván ő nem fog arra várni, hogy velem mi lesz.
Ha meg bejön az együttélés ott ,akkor meg párom nem akar majd elmenni, meg hallgathatom,hogy látod megmondtam,hogy jó lesz. Jó is ott lenni pár napot de hazajönni a saját helyemre mégis más... Csak hát ő aki mindig otthon élt neki ez nem érthető.
"Csak hát ő aki mindig otthon élt neki ez nem érthető"
Azèrt 31 èvesen ne legyen már azon a szinten, hogy anyuci szoknyája mellett akár megöregedni.
Ok, pènzkidobás az albèrlet, de nála ez csak kifogás. Esze ágában sincs onnan kirepülni. Nyugodtan levonhatod a következtetèst, hogy nem álom pasi...
Az albérlet nem pénzkidobás hanem befektetés a jövőbe. Ott derült ki, hogy tudtok -e együtt élni, közös jövőt tervezni. Ha igen, akkor lehet gondolkodni esetleg közös lakás vásárlásán.
Anyucinál összeköltözni, na az nettó időpazarlás. És az epazarolt időt soha nem kapod vissza. Pénzed még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!