Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szüleinél szeretne együttélni , mit tegyek?
Jött az álompasi,szinte mindenben az elképzeléseimnek megfelelő , szeret, szeretem stb. De itt ez a szinte.... A szüleinél szeretné ha együtt élnénk, vagyis én költözzek oda. Nem akar más opciót. Külön albérletben azért jobb lenne....
Most emiatt hagyjam veszni az álompasit, vagy tegyem amit kér és költözzek oda?szerinte meg se akarom próbálni,csak fújom amire én vágyok.
25N 31F
Ő meg azt fújja, amire ő vágyik.
Szülőkkel nem jó lakni,akármilyen jó is a viszony velük.
Ha esetleg van egy különbejáratú lakrész, akkor esetleg érdemes elgondolkodni a dolgon, de egy házba biztos nem költöznék anyósékkal, akármennyire is szeretem a párom. Mindig mindenben alkalmazkodni kellene, majd anyós óhatatlanul is beleszól mindenbe, mindent jobban tud... stb. Ne adj isten, egy idő után a fejedhez vágják, hogy neked csönd, te csak egy bőrönddel érkeztél.
Gondold át alaposan!
Eldöntöd, hogy neked ez így kell-e, aztán vagy teszel egy próbát, vagy elhagyod.
Fontos lenne tudni, hogy neki ez miért ennyire kizárólagos? Milyenek a szülei, hogy jössz ki velük? Volt-e komoly kapcsolata, és az hogyan/miért ért véget?
Hogy kell elképzelni ezt? Ha úgy, hogy egy ház, de mondjuk egy teljesen elszeparált, önálló lakrész (pl. mint egy ikerház), akkor, ha alapvetően bírom a szüleit és olyanoknak tűnnek, akik tisztelik a privát szférát, én adnék egy esélyt. Még jól is elsülhet, pl. a két háztartás segíthet egymásnak. AZtán, ha rosszul érezném magam, dobbantanék.
Ha viszont teljesen közös háztartás, akkor abszolút felejtős lenne.
Osztom a 4-est, pont ez jutott eszembe nekem is elsőre, hogy így akkor már nem álompasi, tehát ennyi volt.
Én semmiképpen nem költöznék oda akkor sem, ha ikerház lenne. Ha elköteleződtök egymás mellett, házasság lesz az évek során, esetleg gyerekek is, akkor jön majd a kérdés a gyk-ra, hogy "mit csináljak, anyóst folyton itt eszi a franc nálunk".
És akkor kb huszan fogják írni, hogy "anyóssal még csak egy városba sem költözünk".
Most tudtam feljönni válaszolok. Kijövök a szüleivel. Volt komoly kapcsolata, nemtudom mi miatt lett vége. Ők is ott laktak náluk.
Külön emelet külön szoba és fürdőszoba van, konyha és a többi közös lenne.Saját ingatlanra nem lenne pénz, nekem sincsen sajnos saját. De albérletbe elmehetnénk mindketten dolgozunk ki tudnánk fizetni.Van megtakarításom. Elvileg neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!