Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak a szüleinél szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szüleinél szeretne együttélni , mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jött az álompasi,szinte mindenben az elképzeléseimnek megfelelő , szeret, szeretem stb. De itt ez a szinte.... A szüleinél szeretné ha együtt élnénk, vagyis én költözzek oda. Nem akar más opciót. Külön albérletben azért jobb lenne....

Most emiatt hagyjam veszni az álompasit, vagy tegyem amit kér és költözzek oda?szerinte meg se akarom próbálni,csak fújom amire én vágyok.

25N 31F

2022. márc. 19. 17:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Volt komoly kapcsolata, nemtudom mi miatt lett vége. Ők is ott laktak náluk. - na, vajon, miért?

Mert értelmes nő-férfi nem lakik anyóséknál, ahol az Ő szabályaik élnek, külön fürdő ide vagy oda.

2022. márc. 21. 06:43
 22/28 A kérdező kommentje:

21 Nem valószínű,hogy emiatt mert 5 évet élt ott a nő ... azért ha gond van hamarabb kiütközik.

Nemtudom mi lesz így :(

2022. márc. 21. 07:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a nő evekig várt, hátha külön költöznek anyóstól. Aztán belátta hogy hiába vár és lelépett.
2022. márc. 21. 08:00
 24/28 A kérdező kommentje:
23 Akkor még okj-ra járt majd egyetemista volt a párom mikor ez volt,akkor tényleg hülyeség lett volna a költözés. De most más a helyzet,amikor mindkettőnknek fix állása van,és anyagilag beleférne így külön szeretnék.
2022. márc. 21. 08:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a nő megvárta hogy stabil állása legyen. Lett de továbbra sem akart költözni hát lépett. De az is lehet hogy más miatt mentek szét. De mindegy is, most rólad van szó. Ne költözz oda. De láthatóan még mindig hezitálsz.
2022. márc. 21. 09:50
 26/28 anonim ***** válasza:

Mi írtunk jó pár ellenvéleményt az odaköltözéssel kapcsolatban.

Döntened neked kell.

Költözz oda, próbáld ki, ha nem tetszik, akkor elköltözöl. Így kicsit később veszted el az álompasit, mert hogy ő nem fog veled tartani, az 1000%.

2022. márc. 21. 10:04
 27/28 A kérdező kommentje:

Hezitàlok igen,mert egyébként jòl megvagyunk, szeretjük egymàst, veszekedni is miòta együtt vagyunk kb 2 szer vesztünk össze ( koràbbi pàrommal sokat veszekedtünk ez megrontotta a kapcsolatot).

De én meg a sajàt szüleimen kívül nem éltem màs csalàdjàval soha. Kollégiumban laktam, aztàn a volt pàrommal albérletben most meg baràtnömmel szintén albérletben.

2022. márc. 21. 10:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Költözz oda és lesznek veszekedések.
2022. márc. 21. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!