Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha "ismerkedeskor" teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "ismerkedeskor" teherbe estem, mennyi az eselye, hogy velem marad es szeretni fog minket?

Figyelt kérdés

Lehet hogy terhes lettem de még nem 100%. Egyedul nem tudom az anyagiak miatt sem nevelni a gyereket meg terhesseg alatt sincs hova mennem, mivel terhesen nem tudom az alberletem fizetni. Nagyon az elejen vagyunk, nem is ismerjuk egymast, ha mar igy alakult velem maradna vajon es szeretne majd minket? Van esely ra hogy megszeret engem? Amugy romak vagyunk, nalunk mikor gyerek van, nehezen hagyjak el az asszonyt, csak hat mi nem ismerjuk egymast, igy nem tudom mi lesz. Kerlek ne bantsatok, remegek ugy felek. Ő ilyen gazdag roma, tisztelettudo meg minden, nem egy kis suhanc semmirekellorol van szo, ez nyugtat. Megtartanatok a babat?

22

2022. márc. 13. 22:42
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Helyedben elvetetnèm.

De ha nem, szar lesz át egészen életed

2022. márc. 14. 01:58
 32/45 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon intelligensek lehettek. Létezik óvszer, és fogamzásgátló is. Gondolom az volt a célod hogy terhes legyél a gazdag roma gyerektől, és magadhoz láncold.

A mai világban senkit se tudsz leláncolni egy gyerekkel. Max fizet utána, de ha nem akar veled maradni akkor nem fog. Egy olyan romát se ismerek akinek egy apától lennének a kölykei. Ha ennyire tisztességes, család centrikus, ragaszkodó típusok a roma pasik akkor hogy van ez? Álomvilágban élsz.

Max az idősebb generációnál volt meg ez, hogy együtt maradtak a gyerek miatt.

2022. márc. 14. 07:16
 33/45 anonim ***** válasza:
58%

#32:

Ha a védekezésbe ölt volna ennyit, mint az itteni alaptalan sértődésbe, most nem lenne valid a kérdés.

2022. márc. 14. 07:17
 34/45 anonim ***** válasza:
59%
Jah igen romák 🙄 hegyre halomra szülik a kölyköket mi meg tartsuk el mindet mert lusták dolgozni. Mert ők megtehetik. Ha annyi eszetek volt (jah nem volt) hogy védekezés nélkül dugjatok akkor így jártatok. Vagy elveteted vagy megszülöd a semmire és mehet ez is gyerekotthonba. És igen azért beszélek én is ilyen lekezelően veled mert tesóm nem egyszer mesélte mikor terhesen vizsgálatokra ment hogy milyenek a romák. Olyan megnyilvánulásaik voltak hogy csak pislogtam. Nem tudom a te fajtádat ember számba venni és a gyerekeiteket sem tudom sajnálni akik ugyan olyan semmire kellő felnőttek lesznek mint ti.
2022. márc. 14. 07:53
 35/45 anonim ***** válasza:
89%
Mind a ketten felelőtlenek vagytok. Ezt nem lehet szebben leírni, hogy a lelkecskéd ne sérüljön. Szembe kell nézni azzal, hogy felelőtlenül dugtatok, akkor is ha fáj az igazság. Ez a felnőtt viselkedés, ami nem csak a dugás alatt van.
2022. márc. 14. 08:48
 36/45 anonim ***** válasza:
71%

#34:

Ez való igaz. De a gyerekeik nem érdemlik meg azt a sorsot. Nagyon hálásak tudnak lenni, ha foglalkozik velük valaki. Nem az utódon kell leverni azt, hogy a szülei felelőtlen ösztönlények/

2022. márc. 14. 09:00
 37/45 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%
Figyelj, csajszi. Nem vagyok az abortusz híve, de ezúttal én is azt tanácsolnám: Vetesd el. Ha jelentősen romlana az életkörülményed, és más megoldás nincsen, akkor ez az egyedüli jó megoldás...
2022. márc. 14. 09:17
 38/45 anonim ***** válasza:
86%

Ezek tények! te szerencsétlen!

NINCSEN PÉNZED felnevelni a gyerekedet, ezt miért luxus felfogni???

2022. márc. 14. 22:13
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne gazdag bűnözővel gyere össze és nem várod el a gumit legalább tablettát szedj. Tudom nálatok az a menő aki 5 kilós nyakláncot hord vagy több évet ült pitiáner dolgokért , de ezt jobb elhagyni. Jó magam is részben cigány vagyok , de messze áll tőlem ez a kamu gengszter élet meg bűnözés. Máskor fehér pasival kezdj..
2022. márc. 15. 00:46
 40/45 anonim ***** válasza:
77%

Vállon veregetést várt a kis drága 😂 vannak akik tanulnak, karriert terveznek, és vannak akik meg azt hogy kivel csináltassák fel magukat hogy egy életre eltartsák.

Nem bírja felfogni hogy ilyen nincs. Szülje csak meg, utána majd árulhatja magát mint a többi.

2022. márc. 15. 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!