Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha "ismerkedeskor" teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "ismerkedeskor" teherbe estem, mennyi az eselye, hogy velem marad es szeretni fog minket?

Figyelt kérdés

Lehet hogy terhes lettem de még nem 100%. Egyedul nem tudom az anyagiak miatt sem nevelni a gyereket meg terhesseg alatt sincs hova mennem, mivel terhesen nem tudom az alberletem fizetni. Nagyon az elejen vagyunk, nem is ismerjuk egymast, ha mar igy alakult velem maradna vajon es szeretne majd minket? Van esely ra hogy megszeret engem? Amugy romak vagyunk, nalunk mikor gyerek van, nehezen hagyjak el az asszonyt, csak hat mi nem ismerjuk egymast, igy nem tudom mi lesz. Kerlek ne bantsatok, remegek ugy felek. Ő ilyen gazdag roma, tisztelettudo meg minden, nem egy kis suhanc semmirekellorol van szo, ez nyugtat. Megtartanatok a babat?

22

2022. márc. 13. 22:42
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Reszben orulok , reszben meg a vilag legszomorubb embere vagyok. Végre lenne csaladom ha gyermekunk lenne
2022. márc. 13. 22:43
 2/45 A kérdező kommentje:
Még egyszer leirom ne bantsatok ne irjatok csunyakat, nincs szuksegem ra, nagyon rosszul vagyok
2022. márc. 13. 22:44
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyből gumi nélkül nem számolva a következményekkel, bármennyi pénze lehet ha buta mint a föld. Azért egy erkölcsi igazolványt elkérnék tőle.
2022. márc. 13. 22:45
 4/45 anonim ***** válasza:
51%

“nem egy kis suhanc semmirekellorol van szo, ez nyugtat.“

Ezek szerint mégis. A gyermekednek mi lenne a legjobb? Tudná őt szeretni az apja? Fontosabb; támogatni titeket? Lenne szerető otthona a babának? Lenne kompetens anyja, aki egyedül is nevelni tudja, ha apuka csak héthetente (vagy akkor sem) lenne rá kíváncsi?

Amúgy én megtartanám, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Egy gyerek mindig áldás (esetleg a körülmények nem.) De nekem van munkahelyi referenciám, versenyképes “papírjaim” és stabil családi hátterem, így ne ebből indulj ki.

2022. márc. 13. 22:49
 5/45 A kérdező kommentje:
En vagyok a buta , ő meg felelotlen
2022. márc. 13. 22:50
 6/45 A kérdező kommentje:
Megszeretnem tartani ha megigerne hogy velem marad es nem hagy cserben, mert ha cserben hagy vagy anyaotthonba megyek vagy nem tudom. De felek hogy nem szeretne meg, azt meg nem akarom hogy eroszakkal legyen velem. Istenem de buta vagyok
2022. márc. 13. 22:53
 7/45 anonim ***** válasza:
93%
Akkor vetesd el.
2022. márc. 13. 22:56
 8/45 A kérdező kommentje:
Sajnos ha megtartanam minden percben attol rettegnek mikor hagy el es mi lenne velunk.
2022. márc. 13. 22:58
 9/45 harebell ***** válasza:
100%
Én a helyedben inkább elvetetném, ha ennyire bizonytalan a dolog. Ha szerinted megér egy esélyt a dolog, akkor beszélgess el vele és kérdezd meg, ő mit szól hozzá, mit szeretne, csak az időből ki ne fuss, ha mégse vállalná és egyedül te sem szeretnéd. Mindazonáltal ha tényleg alig ismeritek egymást, nem éppen szerencsés beleugrani a gyerekvállalásba, én inkább lebeszélnélek róla.
2022. márc. 13. 23:02
 10/45 anonim ***** válasza:
90%
Szomorú történet. Sajnálom. Egy családcentrikus lány sem érdemel ilyet. De sajnos olyan 10000/1, aki a gyerek miatt fog veled maradni. Sokkal esélyesebb, hogy ha nem segítene és anyaotthonba kényszerülnél, még el is vetetné tőled és esetleg kapcsolattartásin láthatnád a gyermekedet, ha hozzák a nevelőszülők. :(
2022. márc. 13. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!