Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gyakori, hogy napjain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy napjainkban egy húszas évei elején járó férfi azt mondja, hogy a háztartás, takarítás, összerámolás,mosogatás és hasonlók női munkák, ezért ő ezt nem csinálja, csinálja csak a párja?

Figyelt kérdés
Találkozni ilyen véleménnyel mostanság?
2022. márc. 3. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos vannak ilyenek.
2022. márc. 3. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Kétlem, hogy gyakori lenne. AZ meg még ritkább, ha valaki erre auzt mondja, hogy oké drágám, akkor ganézok majd utánad.
2022. márc. 3. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
nyíltan elég ritka. már apám is eléggé gáznak számított ezzel a hozzáállásával a maga idejében. inkább észrevétlenül csúsznak bele ebbe a felosztásba a párok.
2022. márc. 3. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Én óvodástól is ezt hallom hogy anya aki enni ad, mos, főz, gondoz ápol.

Mert ugye a ferfiak azok nem

2022. márc. 3. 14:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában nincs így kimondva, csak így alakul... az exem nem volt egy soviniszta típus, de mégis úgy volt vele, ha engem zavar a mocsok majd kitakarítok... egy ideig csináltam, aztán nem.
2022. márc. 3. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Én ezért csak olyannal ismerkedem, akinek rendben van a lakása, nem pedig egy kupi tenger.
2022. márc. 3. 14:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Valahol neveltetés kérdése is. Akibe azt nevelik bele, hogy a nő dolga mindezeket elvégezni, nagy eséllyel ezt fogja elvárni a kapcsolataiban is. Az én anyósom 5 gyermeket nevelt fel egyedül és mindegyikőjüknek megtanította, hogy a párod nem a cseléded, neked is ugyanannyira ki kell venned a részed a háztartásból, mint neki. Ezen oknál fogva a párom mindenben segít, soha nem várja el, hogy "x" vagy "y" munkát én csináljam otthon.
2022. márc. 3. 14:35
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
És amelyik férfi megcsinálja ezeket, azt megbecsülitek? Nem. Akkor meg nem kell panaszkodni.
2022. márc. 3. 14:53
 9/15 A kérdező kommentje:

Vagy le kell sz. ni érte vagy

ne csinálja, de kuss legyen?

2022. márc. 3. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Falun elég gyakori.
2022. márc. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!